Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis policija sustiprins patruliavimą

Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis policija sustiprins patruliavimą šalies keliuose, prie kapinių ir kitose vietose, pranešė Policijos departamentas.

Pasirinktose vietose bus organizuojamos trumpalaikės policinės priemonės – blaivumo patikrinimai, šiurkščių pažeidimų išaiškinimas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Pasirinktose vietose bus organizuojamos trumpalaikės policinės priemonės – blaivumo patikrinimai, šiurkščių pažeidimų išaiškinimas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2022, 9:42 AM

Kadangi transporto priemonių srautas ir valstybinės, ir krašto bei vietinės reikšmės keliuose suintensyvės, policijos pareigūnai patruliuos visoje šalyje tiek šviesiuoju, tiek tamsiuoju paros metu, reguliuos eismą, pasirūpins, kad žmonės išvengtų transporto priemonių spūsčių, teiks pagalbą eismo dalyviams prie įvažiavimų į kapines.

Taip pat pasirinktose vietose bus organizuojamos trumpalaikės policinės priemonės – blaivumo patikrinimai, šiurkščių pažeidimų išaiškinimas.

Policija prašo visų eismo dalyvių būti atidiems ir atsargiems, nes šiuo laikotarpiu važiavimo sąlygas lemia ne tik intensyvesnis eismas, bet ir prastas matomumas, slidi kelio danga, blogos oro sąlygos.

Pareigūnai siūlo susiplanuoti kelionę, kad nereikėtų skubėti, numatyti maršrutą, iš anksto patikrinti transporto priemonės būklę, pasidomėti važiavimo sąlygomis, atidžiai stebėkite kelio ženklus, eismo ribojimus, apylankas, kitas nuorodas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą