Atnaujintu pėsčiųjų taku džiaugėsi neilgai: greitai tapo automobilio stovėjimo vieta

Vienų Dainavos mikrorajono gyventojų džiaugsmas, kad pagaliau jiems nereikės vaikščioti pavojingais aplinkkeliais ilgai netruko. Kaip su portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalino skaitytojas, naujau išasfaltuotas takas tapo automobilio stovėjimo vieta.

Vienų Dainavos mikrorajono gyventojų džiaugsmas, kad pagaliau jiems nereikės vaikščioti pavojingais aplinkkeliais ilgai netruko.<br>„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.
Vienų Dainavos mikrorajono gyventojų džiaugsmas, kad pagaliau jiems nereikės vaikščioti pavojingais aplinkkeliais ilgai netruko.<br>„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2022, 11:08 AM

„Dainaviškiai labai apsidžiaugė, kada buvo sutvarkyti iš po daugybės metų pėsčiųjų takai. Pagaliau galima drąsiai eiti, kad neišsisukinėti kojas.

Bet iškilo klausimas policijai ir savivaldybei, kam tuos pėsčiųjų takus suremontavo, žmonėms, ar mašinoms Taikos pr. 105? Taip išeina ir vėl klampoti aplinkkeliais“, – svarstė portalo skaitytojas.

Kauno savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Gintaras Gatulis naujienų portalui lrytas.lt pakomentavo, jog konkrečiu atveju nesulaukė pranešimų.

„Ant pėsčiųjų tako negalima palikti automobilių. Kauno savivaldybės administracijos viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai atlieka prevencinius patikrinimus dėl statomų transporto priemonių pažeidžiant Kelių eismo taisyklių reikalavimus.

Užfiksavus tokius pažeidimus, vairuotojams taikoma administracinė atsakomybė. Tokius atvejus fiksuoja ir policijos pareigūnai“, – paaiškino G.Gatulis.

Už automobilio statymą tam neskirtoje vietoje pirmą kartą baudžiama bauda nuo 30 iki 90 eurų. Nusižengus pakartotinai, baudžiama maksimalia bauda – 90 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.