Gedimas pašalintas – traukiniai kursuoja įprastais maršrutais

Pašalinus techninį infrastruktūros gedimą geležinkelio atkarpoje Jonava–Gaižiūnai, sekmadienį vakare, po 21 val., buvo atnaujintas įprastas traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas. Traukiniams vėl kursuojant sklandžiai, atnaujinti bilietų pardavimai į šiuos maršrutus.

Geležinkelio atkarpoje Jonava–Gaižiūnai įvykus techniniam infrastruktūros gedimui laikinai buvo perorganizuotas traukinių eismas.<br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Geležinkelio atkarpoje Jonava–Gaižiūnai įvykus techniniam infrastruktūros gedimui laikinai buvo perorganizuotas traukinių eismas.<br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2022, 10:47 AM

Naujausią informaciją apie traukinių eismą visuomet galima rasti keleivių vežimo bendrovės „LTG Link“ puslapyje www.ltglink.lt, bendrovės mobiliojoje programėlėje, „Facebook“ paskyroje, taip pat informaciniu tel. +370 700 55 111.

Sekmadienio rytą atkarpoje Jonava–Gaižiūnai įvykus techniniam infrastruktūros – bėgių temperatūros kompensavimo įrenginio – gedimui buvo perorganizuojamas traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas. Susitelkusios specialistų pajėgos įvykusį gedimą baigė šalinti sekmadienį vakare.

Siekiant kuo mažiau paveikti klientų šventinio savaitgalio planus bei užtikrinti būtinąjį susisiekimą, kol vyko infrastruktūros remonto darbai, traukiniai kursavo atkarpomis Vilnius–Gaižiūnai–Vilnius ir Klaipėda–Jonava–Klaipėda bei Šiauliai–Jonava–Šiauliai, o atkarpa Gaižiūnai–Jonava–Gaižiūnai ir Kaunas–Jonava–Kaunas keleiviai buvo pervežami specialiai užsakytais autobusais.

„LTG Link“ primena, kad traukiniams vėluojant atvykti į galutinę stotį ilgiau nei 60 min., keleiviai kviečiami kreiptis el. paštu nuomone@ltglink.lt dėl kompensacijos. Laiške prašoma prisegti kelionės bilietą ir nurodyti banko sąskaitą, į kurią bus pervesti pinigai. Lėšos už atšauktų reisų bilietus keleiviams taip pat kompensuojamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.