Įvardijo, kur eismo sąlygos sudėtingiausios – keliai padengti sniego sluoksniu

Šeštadienį ryte šalies keliuose dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos Plungės, Kelmės ir Jurbarko rajonuose, pranešė Automobilių kelių direkcija.

Šeštadienį ryte šalies keliuose dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos Plungės, Kelmės ir Jurbarko rajonuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šeštadienį ryte šalies keliuose dėl buvusio ar besitęsiančio snygio sudėtingiausios eismo sąlygos Plungės, Kelmės ir Jurbarko rajonuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2023, 9:13 AM, atnaujinta Jan 7, 2023, 1:23 PM

Jos duomenimis, ryte ten kelių dangos slidžios, padengtos pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu, vietomis yra provėžų, dėl snygio kelių dangos greitai vėl padengiamos nauju sniego sluoksniu.

Lietuvoje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur provėžotos, vietomis padengtos pažliugusiu, prispaustu sniegu. Mažesnio eismo intensyvumo keliai vietomis padengti ledu, prispausto ar puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 cm.

AB „Kelių priežiūra“ kelius valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Vakarų, šiaurės vakarų, pietvakarių bei Alytaus ir Kauno apskrityse silpnai sninga, kitur be kritulių.

Oro temperatūra nuo 12 iki 16 laipsnių šalčio, pajūryje ir pietvakarių Lietuvoje nuo 7 iki 11 laipsnių šalčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.