Vilniuje uždarius eismą šia gatve, judėjimas jau atnaujintas – dėl avarijos važiuoti čia buvo pavojinga

Vilniuje atnaujintas dėl avarijos Lentvario gatvėje sustabdytas eismas, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

Policija.<br>T.Bauro nuotr.
Policija.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2023, 1:35 PM, atnaujinta Jan 18, 2023, 8:53 AM

Dėl vandentiekio avarijos susidarius įgriuvoms Vilniuje buvo uždaryta Lentvario gatvė. Netoli Vokės užtvankos Lentvario gatvėje dėl avarijos kelio danga pavojinga eismui, todėl jis buvo stabdomas ir nukreipiamas per A19 kelią: Abiejų Tautų plentą (buvusią Galvės gatvės dalį), Zigmantiškių gatvę.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities policija, jie 12.24 val. gavo pranešimą apie tai, jog dėl vandentiekio avarijos susidarė įgriuvos, galėjo atsirasti smegduobė.

Savivaldybė BNS informavo, jog dar nepatvirtintais duomenimis, aplinkinėje teritorijoje vykstant statyboms galėjo būti pažeisti drenažiniai tinklai.

„Dėl to privačiuose sklypuose kaupėsi vanduo ir atitekėjo į gatvę sudarydamas sąlygas avarinei situacijai“, – teigiama savivaldybės komentare.

Pasak savivaldybės, šiuo metu įrengiami draudžiamieji kelio ženklai, viešasis transportas nukreiptas kitu maršrutu, galimi vėlavimai iki 15 minučių.

Vairuotojų prašoma pasirinkti saugų greitį ir kitus maršrutus.

„Lentvario gatvėje atsivėrusi duobė sutvarkyta laikinomis priemonėmis, užpilant ją žvyro skalda. Eismas gatvės atkarpa atnaujintas. „Grindos“ darbuotojai rūpinasi įtvirtinimais, kad vanduo toliau iš privataus sklypo į kitus sklypus ir Lentvario gatvę nebesiveržtų“, – pranešė savivaldybė.

Savivaldybė informavo, jog, dar nepatvirtintais duomenimis, aplinkinėje teritorijoje vykstant statyboms galėjo būti pažeisti drenažiniai tinklai.

„Dėl to privačiuose sklypuose kaupėsi vanduo ir atitekėjo į gatvę sudarydamas sąlygas avarinei situacijai“, – teigiama komentare BNS. Savivaldybė toliau aiškinsis incidento priežastis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.