M. Skuodis: tikiuosi savaitės pabaigoje turėti atsakymą dėl to, kada bus sutvarkytas Kėdainių tiltas

Susiekimo ministras Marius Skuodis teigia, kad tikisi, jog šios savaitės pabaigoje, gaus atsakymą dėl to, kiek užtruks įgriuvusio Kėdainių tilto tvarkymas.

Marius Skuodis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Marius Skuodis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2023, 9:50 PM

Taip pat politikas paminėjo, kad šiuo metu Kėdainiuose jau tvarkomas vienas tiltas ir projektuojami dar du, kas užtruks iki pavasario vidurio.

„Kėdainiuose vienas tiltas jau yra tvarkomas. Aš esu patikintas, kad dar dviejų kitų tiltų projektavimo darbai turi baigtis balandžio mėnesį ir galima tikėtis šiais metais rangos darbų. Dėl šio tilto aš tikiuosi savaitės pabaigoje atsakymo, per kiek laiko, kaip greitai projektuotojas gali suprojektuoti“, – antradienį LRT teigė M. Skuodis.

Ministras pridėjo, kad dėl dabartinės situacijos yra nepatenkintas tuo, kiek užtruks šie darbai, bet tikisi, kad institucijos parodys lankstumą.

„Terminai, kurie yra sutartiniai, šiuo metu nei manęs, nei kitų tikrai netenkina. Situacija yra ekstremali. Aš tikiuosi, kad mūsų institucijos parodys lankstumą, o ne laikysis biurokratinių procedūrų“, – tvirtino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.