Žinia sostinės vairuotojams: atidaromos trys naujos automobilių stovėjimo aikštelės

Gerinant automobilių stovėjimo sąlygas bei užtikrinant didesnį parkavimo vietų prieinamumą Vilniaus mieste, JUDU (SĮ Susisiekimo paslaugos) įmonės valdomų automobilių stovėjimo aikštelių gretas papildys trys naujos mokamos aikštelės – jos bus įkurdintos Lazdynų ir Vilkpėdės rajonuose.

Žinia sostinės vairuotojams: atidaromos trys naujos automobilių stovėjimo aikštelės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Žinia sostinės vairuotojams: atidaromos trys naujos automobilių stovėjimo aikštelės.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Žinia sostinės vairuotojams: atidaromos trys naujos automobilių stovėjimo aikštelės.<br>Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.
Žinia sostinės vairuotojams: atidaromos trys naujos automobilių stovėjimo aikštelės.<br>Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-05-04 13:23, atnaujinta 2023-05-09 18:44

Pirmoji, jau gegužės 5 d. naujai atidaroma 173 vietų „Parodų“ automobilių stovėjimo aikštelė bus įsikūrusi Parodų g. 5 – šalia Lietuvos parodų ir kongresų centro LITEXPO. Aikštelė veiks 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą, valandinis aikštelės įkainis – 0,60 Eur.

Antroji, 149 vietų „Eigulių“ aikštelė – adresu Geležinio Vilko g. 6 ir trečioji, 40 vietų „Savanorių“ aikštelė – adresu Savanorių pr. 31 bus atidaromos birželio mėnesio pirmoje pusėje. Šios aikštelės taip pat veiks 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą, valandinis jų įkainis – 0,30 Eur.

Atsiskaitymas „m.Parking“ programėle

Atkreipiame dėmesį, jog aikštelėse už automobilio stovėjimą bus galima atsiskaityti tik mobiliąja programėle „m.Parking“.

Vairuotojas, norėdamas užsisakyti paslaugą, turi dvi galimybes – pasirinkti automatinį vietos nustatymą arba skiltyje „Gatvėje“ savarankiškai pasirinkti violetine spalva pažymėtą norimą aikštelę. Viską atlikus belieka tik pakelti aukštyn programėlėje vaizduojamą „pavarų svirtį“, o norint paslaugą nutraukti – nuleisti žemyn.

Tiesa, pasirinkus automatinį vietos nustatymą, visada rekomenduojama pasitikrinti ar automatiškai nustatyta vieta iš tikrųjų atitinka pasirinktos aikštelės adresą, ir ypač tuo atveju, jei paslauga automobiliui užsakoma kitur, pavyzdžiui, kai automobilis yra pastatytas aikštelėje, o vairuotojas paslaugą užsako būdamas jau kitoje vietoje.

Daugiau informacijos kviečiame skaityti www.judu.lt

JUDU atsakinga už viešojo transporto paslaugų organizavimą, automobilių stovėjimo infrastruktūrą mieste ir darnių keliavimo būdų skatinimą.

Viešojo transporto paslaugomis 2022-aisiais kasdien naudojosi daugiau kaip 170 tūkst. keleivių, kurie keliones troleibusu ar autobusu pernai įvertino 8,32 balais iš 10, o tai – aukščiausias įvertinimas nuo 2019-ųjų.

Įmonė taip pat užtikrina sklandų miesto eismo organizavimą ir kartu su Vilniaus miesto savivaldybe diegia inovatyvius sprendimus, kuriančius vaikštomą miestą Vilnių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.