Panevėžyje ribojamas eismas Nemuno g. esančiu tiltu per Nevėžio upę

Panevėžio miesto savivaldybė informuoja, kad vykdant eilinę Nemuno g. tilto per Nevėžio upę apžiūrą buvo pastebėti nauji defektai, todėl priimtas sprendimas apriboti automobilių eismą.

Panevėžyje ribojamas eismas Nemuno g. esančiu tiltu per Nevėžio upę.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Panevėžyje ribojamas eismas Nemuno g. esančiu tiltu per Nevėžio upę.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-02 16:43

Savivaldybė nurodo, kad ekspertams atlikus tilto laikančiųjų konstrukcijų techninės būklės apžiūrą ir preliminarų konstrukcijų saugos vertinimą, nustatyti defektai, lemiantys reikšmingą tilto laikančiųjų konstrukcijų laikomosios galios sumažėjimą.

Todėl atsižvelgiant į tyrimų metu gautą informaciją nurodyta imtis neatidėliotinų ir skubių veiksmų: uždaryti transporto priemonių eismą kraštine lėtąja juosta, apriboti eisma tiltu transporto priemonėms, kurių svoris didesnis nei 40 tonų bei sumažinti sunkvežimių grietį iki ne daugiau kaip 40 km/h bei sustiprinti kolonas, įrengiant papildomas laikinąsias atramas.

Savivaldybė praneša, kad vadovaujantis ekspertų nurodymais, nuo penktadienio Nemuno g. tiltu bus apribotas eismas, o pirmadienį planuojama pradėti kolonų stiprinimo darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.