Panevėžyje prasidės dar vienos gatvės remontas: keisis viešojo transporto eismas, bus ribojimų

Panevėžio miesto savivaldybė informuoja, kad nuo birželio 15 d. prasidės Smėlynės g. nuo Šiaurinės g. sankryžos iki geležinkelio pervažos kapitalinio remonto darbai.

Nuo birželio 15 d. prasidės Smėlynės g. nuo Šiaurinės g. sankryžos iki geležinkelio pervažos kapitalinio remonto darbai.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Nuo birželio 15 d. prasidės Smėlynės g. nuo Šiaurinės g. sankryžos iki geležinkelio pervažos kapitalinio remonto darbai.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-13 10:19

„Liko visai nedaug laukti ir mieste turėsime dar vieną iš pagrindų atnaujintą gatvę. Smėlynės gatvė yra viena didžiausių mieste, generuoja intensyvius eismo srautus. Natūralu, kad tokios apimties darbai neįvyks per naktį, todėl neišvengsime ir tam tikrų laikinų pokyčių.

Eismo dalyvių prašome būti atidiems ir vadovautis laikinai įrengtais kelio ženklais. Visiems prireiks šiek tiek kantrybės, tačiau nedideli laikini nepatogumai yra būtini dėl geresnių sąlygų rytoj“, – sako Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktorius Tomas Jukna.

Užbaigus remonto darbus, apie 1,2 km Smėlynės g. dalis nuo Šiaurinės g. sankryžos iki geležinkelio pervažos ribos bus sutvarkyta kapitaliai – naujai išasfaltuota gatvė, atnaujintas apšvietimas, pėsčiųjų ir dviračių takai, dalis lietaus nuotekų tinklų, mažoji architektūra, eismo saugumo priemonės.

Siekiant sukelti kuo mažiau nepatogumų eismo ribojimas bus vykdomas atkarpomis – nuo Šiaurinės g. sankryžos iki Bijūnų g. ir nuo Paliūniškio g. iki geležinkelio pervažos.

Pokyčių bus ir viešajame transporte. Autobusų 1-ojo, 3-iojo, 3-iojo A, 8-ojo ir 15-ojo maršrutų trasos drieksis Geležinkelio ir Pušyno gatvėmis. Minėtose gatvėse bus įrengtos laikinos stotelės.

Autobusai Nr. 3 ir 3A vyks į Aguonų g., Nr. 1 ir 8 – į Rožių g., Nr. 15 – į Piniavą. Autobusai 9-uoju maršrutu vyks Smėlynės gatve iki autobusų stotelės Varpo g.

Pakeistas viešojo transporto trasas ir tikslius tvarkaraščius rasite www.panevezioautobusai.lt arba www.pktransportas.lt.

Atkreipiame dėmesį, kad į Geležinkelio gatvę pakliūti galės tik viešasis transportas, kitoms transporto priemonėms eismas bus draudžiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.