Dėl rekonstrukcijos uždaroma gatvės atkarpa tarp PLC „Mega“ bei Vytėnų gatvės

Kauno miesto savivaldybė informuoja, kad nuo pirmadienio iki pat rudens dėl rekonstrukcijos aklinai uždaroma Užnerio gatvės atkarpa tarp Prekybos ir laisvalaikio centro (PLC) „Mega“ bei Vytėnų gatvės. Iki rudens užsivers ir dalis Vandžiogalos plento.

Informuoja dėl gatvių rekonstrukcijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Informuoja dėl gatvių rekonstrukcijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Informuoja dėl gatvių rekonstrukcijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Informuoja dėl gatvių rekonstrukcijos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-06-16 11:01

Savivaldybė nurodo, kad pirmadienį Užnerio g. darbai prasidės nuo požeminių tinklų atnaujinimo. Kiek vėliau kelininkai tvarkys ir iki keturių eismo juostų praplės važiuojamąją dalį, taip pat įrengs naujus šaligatvius, apšvietimą. Vytėnų ir Užnerio gatvių sankirtoje numatyta žiedinė sankryža.

Dėl Vytėnuose suplanuotų remonto darbų laikinai keisis 54 maršrutas – autobusai, aplenkdami Vytėnų g., nuo „Megos“ abejomis kryptimis važiuos Islandijos plentu ir Vakariniu aplinkkeliu.

Uždaroma sankirta Vandžiogalos plente

Netrukus kelininkai pradės darbuotis ir už kelių kilometrų esančioje Vandžiogalos pl. ir Įgulos g. sankirtoje. Paruošiamieji darbai čia prasidėjo dar mėnesio pradžioje.

Nuo pirmadienio veiksmas persikels į važiuojamąją dalį – prasidės požeminių tinklų atnaujinimas. Eismas bus galimas tik viešajam transportui. Apylanka rekomenduojama Panerių ir Bažnyčios gatvėmis. Tvarkomoje arterijoje lygiagrečiai suplanuota sutvarkyti gatvės dangą ir takus, pažymi savivaldybė.

„Keliaujančius Vandžiogalos plentu iki rudens raginame persėsti į viešąjį transportą. Žinoma, jeigu tik yra galimybė. Vasarą čia numatytų maršrutų skaičiaus nemažinsime, todėl tikrai daugiau laiko ir kantrybės sutaupysite važiuodami autobusais“, – tikino Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.