Sankryžos rekonstrukcija Panevėžyje: keisis eismas ir autobusų trasos

Panevėžyje pradedamas antrasis Klaipėdos, Projektuotojų, Dariaus ir Girėno g. sankryžos rekonstrukcijos etapas, praneša miesto savivaldybė, kartu atkreipdama dėmesį, kad dėl remonto darbų šioje vietoje keisis eismas.

Ž.Večiorkutės/„Jūsų Panevėžys“ nuotr.
Ž.Večiorkutės/„Jūsų Panevėžys“ nuotr.
Panevėžio miesto savivaldybės schema.
Panevėžio miesto savivaldybės schema.
Panevėžio miesto savivaldybės schema.
Panevėžio miesto savivaldybės schema.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 5, 2023, 4:53 PM

Skelbiama, kad nuo liepos 10 d. iš Projektuotojų gatvės nebus galima patekti į Klaipėdos gatvę, kadangi bus tvarkoma kita jos pusė, todėl vairuotojai prašomi vadovautis laikinai įrengtais kelio ženklais.

„Atsižvelgiant į pokyčius siekiame tolygiau perskirstyti viešojo transporto eismą ir padaryti jį patrauklesnį visuomenei, sukeliant kuo mažiau laikinų nepatogumų. Nuo pirmadienio keičiasi 3-iojo A bei 16-ojo maršrutų autobusų trasos.

Labiausiai dėmesį į pokyčius turėtų atkreipti tie žmonės, kurie vyksta 3-iojo ir 3-iojo A maršrutų autobusais“, – sakė Panevėžio miesto savivaldybės administracijos Miesto infrastruktūros skyriaus vyriausioji specialistė Ina Urbonavičienė.

Anot jos, autobusas Nr. 3 vyks tokiu pačiu maršrutu, koks buvo remontuojant Klaipėdos gatvės dalį pirmajame etape, t. y. Žvaigždžių, Kniaudiškių gatvėmis. Autobusas Nr. 3 A vyks Klaipėdos gatve.

Tuo metu iš galinės Molainių g. stotelės vykstantys autobusai 16-uoju maršrutu važiuos Projektuotojų, Kniaudiškių, Vakarine gatvėmis ir suks į Klaipėdos gatvę. Daugiau trasa nesikeis, autobusai vyks įprasta trasa.

Sankryžos rekonstrukcijos darbus planuojama įgyvendinti iki šių metų gruodžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.