Pakeliui į Kauną užsiliepsnojus sunkvežimiui, vairuotojai neliko abejingi: sunaudojo 17 gesintuvų

Šeštadienio pavakarę nelaimė ištiko Jiezno keliu važiavusį vairuotoją – jo sunkvežimį apniko liepsnos. Gaisrą užgesino į pagalbą suskubę prašalaičiai, ugniagesiams beliko atlikti baigiamuosius darbus.

Šeštadienio pavakarę nelaimė ištiko Jiezno keliu važiavusį vairuotoją – jo sunkvežimį apniko liepsnos.<br>lrytas.lt koliažas.
Šeštadienio pavakarę nelaimė ištiko Jiezno keliu važiavusį vairuotoją – jo sunkvežimį apniko liepsnos.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2023, 9:29 AM

„Sveiki, užklupo nelaimė ne mane, o sunkvežimio vairuotoją, nuo Jiezno važiuojant link Kauno. Stojau pirmas padėti, apsisukau, pasiėmiau gesintuvą, vieną, antrą, kurį turėjau.

Pradėjome gesinti, kažkas vaikščiojo vandens, kažkas iškvietė ugniagesius. Stabdžiau mašinas, nes baigėsi gesintuvai. Atvykus ugniagesiams gaisras realiai jau buvo likviduotas, detalės smilko.

Žmonių nukentėjusių nėra. Ukrainoje buvau paramedikas, tad pirmiausia stojau pažiūrėti, ar nėra sužeidimų, bet pabuvau gaisre. Žmonės nuostolių, rūpesčių turi, bet sveiki gyvi, rankos, kojos vietoje.

Gesinimas žmonėms padedant truko apie valandą, – sakė nelaimės epicentre atsidūręs kaunietis, skaičiavęs, kad ugniai malšinti sunaudota bent 17 gesintuvų. – Vairuotojams noriu perduoti, kad pirktų rimtus gesintuvus, kuo didesnius, tuo geriau, nes mažiukai tik laužams gesinti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.