Darbai prieš ir po NATO: Liepkalnyje asfaltą paklojo, o paskui jis dingo

Liepkalnio gatvė buvo pradėta remontuoti dar prieš NATO viršūnių susitikimą, kuris vyko liepos pradžioje. Šiuo metu vienoje gatvės dalyje asfalto neliko nė kvapo. Kol vilniečiai sumišę klausia „Kur asfaltas?“, savivaldybė atsako, kad remontas dar nebaigtas.

Darbai prieš ir po NATO: Liepkalnyje asfaltą paklojo, o paskui jis dingo.<br>„Made in Vilnius“ nuotr.
Darbai prieš ir po NATO: Liepkalnyje asfaltą paklojo, o paskui jis dingo.<br>„Made in Vilnius“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

Aug 25, 2023, 8:52 AM

Iki liepos 12 dienos Liepkalnio gatvėje vyko intensyvūs gatvės tvarkymo darbai. Kai darbininkai dingo iš minėtos vietos, vilniečiai jau buvo bepradėję džiaugtis nauju lygiu asfaltu be duobių. Visgi dalyje gatvės jis dingo.

„Iki NATO viršūnių susitikimo Liepkalnio gatvėje buvo paklotas tik apatinis asfalto sluoksnis, užtikrinant sklandų judėjimą šia gatve, bet remontas ten nėra baigtas – jis kompleksinis, apimantis šaligatvių, kelio bortų, komunikacijų šulinių tvarkymo darbus. Po jų bus užbaigti asfaltavimo darbai“, – pakomentavo Irmantas Kuzas, Vilniaus miesto savivaldybės Visuomenės informavimo specialistas.

Kelininkai į Liepkalnį sugrįžo, todėl ir naujas lygus asfaltas greituoju metu irgi turėtų sugrįžti į šią miesto gatvę. Primename, kad pavasarį Vilniaus miesto savivaldybė pristatė grandiozinius planus išasfaltuoti net 100km miesto gatvių. Asfaltavimo ir tvarkymo darbai prasidėjo dar pavasarį ir tęsis iki tol, kol leis orai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.