Per Vėlines – girtų vairuotojų medžioklė: policija stiprina patruliavimą

Policija Visų šventųjų ir Vėlininių dienomis stiprins patruliavimą keliuose.

Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis policija stiprina patruliavimą keliuose, tikrins vairuotojų blaivumą. <br>Asociatyvi J.Stecevičiaus nuotr.
Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis policija stiprina patruliavimą keliuose, tikrins vairuotojų blaivumą. <br>Asociatyvi J.Stecevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-01 10:11, atnaujinta 2023-11-01 10:12

Kaip skelbia Policijos departamentas, pareigūnai, siekdami užtikrinti viešąją tvarką ir padėti eismo dalyviams, sustiprins patruliavimą šalies keliuose, prie kapinių ir kitose viešosiose vietose, vykdys prevencines priemones.

„Policijos pareigūnai, patruliuodami visoje šalyje, dieną ir tamsiuoju paros metu reguliuos eismą, pasirūpins, kad žmonės išvengtų transporto priemonių spūsčių, teiks pagalbą eismo dalyviams prie įvažiavimų į kapines“, – skelbia policija.

Anot Policijos departamento, tam tikrose, pasirinktose vietose bus organizuojamos trumpalaikės policinės priemonės, blaivumo patikrinimai ir šiurkščių pažeidimų nustatymas.

Policija primena vairuotojams, kad Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis keliuose išaugs transporto priemonių srautas, važiavimo sąlygas lems prastas matomumas, slidi kelio danga, blogos oro sąlygos.

„Kelione pasirūpinkite iš anksto, pasidomėkite važiavimo sąlygomis, apgalvokite ir nusimatykite maršrutą bei patikrinkite savo transporto priemonės būklę“, – patarimais dalijasi policija.

Informaciją apie laikinus eismo pokyčius valstybinės reikšmės keliuose, susijusius su Visų šventųjų ir Vėlinių dienomis, galima rasti interneto svetainėje www.eismoinfo.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.