Vairuokite atsargiai: šalies keliai – drėgni, naktį kai kur numatomas rūkas

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur sausos, drėgnos, tik vietomis vakarinėje, šiaurinėje ir rytinėje šalies dalyje šlapios.

Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur sausos, drėgnos, tik vietomis vakarinėje, šiaurinėje ir rytinėje šalies dalyje šlapios.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur sausos, drėgnos, tik vietomis vakarinėje, šiaurinėje ir rytinėje šalies dalyje šlapios.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-01 16:56, atnaujinta 2023-11-01 16:57

Šalyje be žymesnio lietaus. Oro temperatūra nuo 5 iki 8 laipsnių šilumos.

Rudenį vis ilgesnis tamsus paros metas, todėl pėstiesiems primenama, kad pakabinamą atšvaitą prie rankinių ir kuprinių reikia tvirtinti taip, kad jis laisvai švytuotų.

Laisvai švytuojantį atšvaitą automobilio šviesos „pagaus“ ir apšvies. Apšviestas atšvaitas atspindės šviesą – taip eismo dalyvis bus matomas automobilių vairuotojams.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį žymesnių kritulių nenumatoma. Kai kur rūkas. Žemiausia oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.