Panevėžiečiai negali patikėti tuo, ką mato gatvėse: kaip taip galima?

Panevėžiečiai piktinasi vaizdais ir stebisi tai, ką mato remontuojamose miesto gatvėse. Pirmasis pasipiktinimą dėl Klaipėdos gatvėje montuojamų apsauginiai atitvarų išreiškė panevėžietis Algirdas. Vyras svarstė, kaip galima betonuoti tvorelę tvyrant šalčiams. Dar viena pasipiktinimo banga kilo pamačius, kad žiemą ženklinama Beržų gatvė.

Svarstoma, kaip galima atlikti remontą, kai lauke tvyro minusinė temperatūra.<br>V. Balkūno nuotr.
Svarstoma, kaip galima atlikti remontą, kai lauke tvyro minusinė temperatūra.<br>V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Mikučionytė

2023-12-05 09:18, atnaujinta 2023-12-05 09:19

Žino darbų specifiką

Panevėžio miesto savivaldybės Miesto infrastruktūros skyriaus vedėjas Dalius Vadluga ramiai aiškino, kad gatvės ženklintojai puikiai žino gatvių ženklinimo darbų specifiką.

„Ženklinimo darbai vyksta ir žiemos metu, nes ženklinimo vietos – džiovinamos. Be to, ženklinama ne su dažais, o su plastiku. Toks ženklinimas yra geresnis ir atlaiko iki poros metu. Tuo tarpu ženklinimas su dažais trumpalaikis – laiko iki pusės metu. Manau, kad ženklinant su plastiku, galima darbus atlikti ir žiemos metu. Be to, ženklintojai suteikia garantiją, jeigu darbai bus atlikti nekokybiškai, teks iš naujo ženklinti“, – aiškino D. Vadluga.

Betonas neištrupės

Panevėžyje, baigus rekonstruoti Klaipėdos, Projektuotojų, Dariaus ir Girėno g. sankryžą į turbožiedinę, tęsiami kiti darbai. Šiuo metu Klaipėdos gatvėje montuojami apsauginiai atitvarai.

Šią savaitę vairuotojai, išvydę, jog tvorelė betonuojama prie minusinės temperatūros, griebiasi už galvos ir teigia, kad darbai nueis perniek.

Tuomet Miesto infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojas Darius Linkonas panevėžiečius ramina ir teigia, kad betonavimo darbus galima atlikti net ir gerokai atšalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.