Sudėtingas rytas Vilniaus apskrityje: pasipylė avarijos, sužeisti vaikai

Pirmadienio rytą Vilniaus apskrityje pasipylė avarijos. Iki 9.00 val. policija gavo aštuonis pranešimus apie eismo įvykius. Susidūrė automobiliai, į eismo nelaimes pateko ir autobusai, yra nukentėjusių.

Pirmadienio rytą Vilniaus apskrityje pasipylė avarijos.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Pirmadienio rytą Vilniaus apskrityje pasipylė avarijos.<br>Asociatyvi V.Ščiavinsko nuotr.
Pirmadienio rytą Vilniaus apskrityje pasipylė avarijos.<br>Asociatyvi T.Bauro nuotr.
Pirmadienio rytą Vilniaus apskrityje pasipylė avarijos.<br>Asociatyvi T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 11, 2023, 10:27 AM, atnaujinta Dec 11, 2023, 10:56 AM

Kaip portalą lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 6.48 val. Vilniaus rajone, kelyje nr. 5202 ties Užupėnų k. susidūrė du lengvieji automobiliai „Citroen“ ir „Daihatsu Sirion“. Nukentėjo moteris (gim. 1961 m.).

Blaivus „Citroen“ vairuotojas pareigūnams pasakojo, automobiliams prasilenkiant, „Daihatsu“ pradėjo slysti ir mašinos susidūrė. Nuo smūgio „Citroen“ nuskriejo nuo kelio. „Daihatsu“ vairuotoja po susidūrimo skundėsi krūtinės skausmais. Ją greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

„Citroen“ vairuotojas ir keleivė į ligoninę vykti atsisakė, medikai juos apžiūrėjo vietoje. Įvykis tiriamas.

7.11 val. Subačiaus g., Vilniuje, susidūrė automobiliai „Peugeot“ ir „Toyota“. 2012 metais gimusi mergaitė skundėsi peties skausmais. Po gydytojų apžiūros jokių sužalojimų nenustatyta.

7.55 val. Parko g., Vilniuje, autobusas partrenkė vaikiną (14 metų amžiaus), kuris skundėsi kojos skausmu. O už poros minučių, 7.57 val, Gurių g., Vilniuje, maršrutinis autobusas susidūrė su automobiliu „Volvo“. Medikai apžiūrėjo lengvajame automobilyje buvusius du nepilnamečius vaikus, jokių sužalojimų nenustatyta.

Nuo 8.00 val. įvyko dar keturios avarijos, tačiau jų metu žmonės nenukentėjo.

8.00 val. Geležinio Vilko g., Vilniuje, susidūrė du automobiliai. 8.05 val. Vilniaus rajone, Zujūnų sen., susidūrė automobiliai „Lexus“ ir „Mercedes-Benz“. 8.34 val. Vilniaus rajone, Juodšilių sen., susidūrė automobiliai „Volvo“ ir „Volkswagen“ ir 8.50 val. Kryžiokų Sodų 11-oji g., Vilniuje, susidūrė automobiliai BMW ir „Mercedes-Benz“. Žmonės nenukentėjo, bet buvo apgadinta tvora.

Kaip ryte pranešė eismo informacijos centras, ryte eismo sąlygas sunkino snygis ir plikledis.

Informuojama, kad dėl snygio sudėtingesnės eismo sąlygos šį rytą didžiojoje šalies dalyje, ypač Vakarų, Šiaurės ir Rytų Lietuvoje, Alytaus, Prienų, Vilniaus rajonuose. Čia keliai provėžoti, kai kur padengti pažliugusio ar prispausto sniego sluoksniu, daug kur iki 10 cm.

Kretingos, Trakų ir Lazdijų rajonuose eismo sąlygas sunkina vietomis susiformavęs plikledis.

Dieną numatoma visa puokštė kritulių. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, numatomi mišrūs krituliai: snygis, šlapdriba, pietvakarių Lietuvoje pereinantys į lietų. Vietomis lijundra, pustys, vakare kai kur rūkas. Oro temperatūra sieks nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.