Kaip iš arti atrodo Džeimso Bondo automobiliai ir lėktuvai?

Nuo tada kai prieš penkiasdešimt metų kino ekranus pasiekė pirmasis Džeimso Bondo filmas, pagrindinio personažo vairuojami automobiliai tapo neatsiejama jo dalis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 6:51 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:00 AM

Londono kino muziejuje duris atveria paroda, kurioje Bondo gerbėjams siūloma galimybė išvysti visus garsiausius filmo automobilius. Prodiuseris Michaelis Wilsonas teigia, kad pagrindinio personažo vairuojamas automobilis yra labai svarbi filmo dalis.

„Manau, kad mašina taip pat yra filmo veikėja. Kai žmonės išgirsta, kad bus naujas Bondo filmas, jie klausia - „Kas bus mergina? Kokia bus mašina?“ Naujame filme, turėsime naują „Aston Martin“ markės automobilį, tokį kurio dar nematėte anksčiau, taigi bus įdomu. Manau, kad Bondo išlikimas priklauso nuo jo automobilio“, - sakė M.Wilsonas.

Muziejuje galima išvysti tokius ikonomis tapusius automobilius kaip „Aston Martin DB5“ ar „Rolls Royce Phantom 3“. Be įspūdingų automobilių, parodos lankytojai taip pat gali apžiūrėti malūnsparnį, naudotą filme „Operacija Skyfall“.

„Paguodos kvante“ su automobilių gaudynių scena dirbome tris mėnesius. Neįtikėtina matyti kaip sumontavus iš to liko mažiau nei keturios minutės. Tačiau jie išrinko geriausius momentus, kurie labiausiai tiko pasakojant istoriją. Žinoma, norint perteikti triukų grožį, viskas buvo filmuojama iš tikrųjų, nėra jokio sukčiavimo su kompiuterine grafika, todėl automobiliai truputi apsigadino, bet ekrane tai atrodo gerai“, - pasakojo kaskadininkas Benas Wilsonas, pozavęs su savo apgadintu „Aston Martin DBS“.

Naujausias Džeimso Bondo filmas „Bond 24“ kino teatrus turėtų pasiekti 2015 metais. Jame ir toliau pagrindinį vaidmenį atliks Danielis Craigas, o režisuos Samas Mendesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.