„Via Baltica“ remonto pragare stringa medikai, kaista žmonės

Stringantys greitosios pagalbos automobiliai ir laidotuvių procesijos, kelias valandas svilinančiame karštyje įkalinti vairuotojai.

"Via Baltica" remontuojantys kelininkai dienomis visiškai uždaro eismą ir nusidriekia milžiniškos spūstys.<br>Stop kadras.
"Via Baltica" remontuojantys kelininkai dienomis visiškai uždaro eismą ir nusidriekia milžiniškos spūstys.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Geda Kumžienė ("Lietuvos ryto" televizija)

2014-08-01 17:28, atnaujinta 2018-02-11 14:21

Tokie vaizdai jau savaitę fiksuojami magistralėje „Via Baltica“ prie Marijampolės. Kelininkams pasišovus kuo greičiau suremontuoti vieną judriausių kelių šalyje, vairuotojai pašiurpę nuo jų darbo metodų.

Per parą magistrale link Lenkijos ir iš jos pravažiuoja apie 16 tūkst. automobilių, tačiau kelininkai uždarė abi kelio puses ir darbuojasi pačiu piko metu.

Žmonės sako nesuprantatys, kodėl neimamas pavyzdys iš kitų šalių, kur tokie darbai atliekami vakarais, savaitgaliais ar net naktimis, kuomet mažiau mašinų. Tačiau kelininkai sako, kad nori kuo greičiau viską padaryti.

Svilinant karščiui žmonės kelioms valandoms stringa spūstyse. Dėl remontuojamo kelio eilės kartais nusidriekia ir 10 kilometrų.

Norėdami kuo greičiau išsivaduoti iš kamščių vairuotojai lenda be eilės, dėl to vyksta avarijos. Spūstyse stringa laidotuvių procesijos.

Ką apie tai galvoja vairuotojai, kas nustebino svečią iš Vokietijos ir kaip tokį pragarišką režimą aiškina kelinininkai, žiūrėkite vaizdo siužete.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.