Plikas „Dodge Viper“ - idealus automobilis naujam projektui

Automobilių skelbimų tinklalapiai gali tapti tikromis juodosiomis skylėmis įsiurbiančiomis laiką ir pinigus. Būtent viename iš jų galite rasti šį 2003 m. „Dodge Viper SRT10“ kabrioletą. Savininkas už 91 tūkst. kilometrų nuvažiavusį automobilį prašo vos 14,900 dolerių (40 tūkst. Lt).

2003 m. „Dodge Viper“ be kėbulo detalių, priekinio stiklo, abiejų oro pagalvių, kilimėlių ir sulankstomo stogo.<br>Craigslist.org nuotr.
2003 m. „Dodge Viper“ be kėbulo detalių, priekinio stiklo, abiejų oro pagalvių, kilimėlių ir sulankstomo stogo.<br>Craigslist.org nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 4:41 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 9:09 AM

Pasirodo, kad automobilį po avarijos į priekinę dalį nurašė viena iš Ohajo valstijos draudimo kompanijų. „Dodge“ rodsteris neturi kėbulo detalių, priekinio stiklo, abiejų oro pagalvių, kilimėlių ir sulankstomo stogo.

Visgi minėti trūkumai nėra esminiai, o kadangi automobilis važiuojantis, jis gali tapti ir greičiausiai taps įspūdingo naujo projekto pagrindu.

Jei Europoje apie tokios transporto priemonės eksploatavimą negali būti nė kalbos, daugelyje JAV valstijų iki legalaus automobilio jam trūksta ne tiek ir daug. Bent jau priekinių ir galinių žibintų bei priekinio stiklo.

8,3l, V10 tipo, 500 AG variklį turintį automobilį dabartinis jo savininkas išbandyti leis tik tiems, kurie parodys, kad turi pinigus. Ir tai suprantama. Juk net jei ir neatsiras nutrūktgalvių, kurie mėgintų pasiekti 310 km/val. siekiantį maksimalų greitį, „Viper“ apskritai yra brutalus automobilis.

Be oro srautus nukreipiančių aerodinaminių kėbulo detalių važiuojant dideliu greičiu jis gali būti dar pavojingesnis.

Nors daugumai vairuotojų, tai tik pliki griaučiai, galime įsivaizduoti, kaip vartant skelbimą plečiasi apie potencialų projektą svajojančių nagingų automobilių entuziastų akys.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas „Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.