Bausti zuikio – į naują mikroautobusą

Bausti zuikius nuo šiol bus dar smagiau – viešojo transporto kontrolieriai persikelia į 5 naujus „Peugeot Boxer“ mikroautobusus.

Šiuose mikroautobusuose zuikio nubaudimo procesas bus kur kas greitesnis.<br>S.Žiūros nuotr.
Šiuose mikroautobusuose zuikio nubaudimo procesas bus kur kas greitesnis.<br>S.Žiūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-27 13:20, atnaujinta 2018-12-23 00:37

„Pastaruosius metus vadiname teigiamų ir ryškių pokyčių metais – Vilniuje sparčiai daugėja naujų viešojo transporto priemonių, atnaujiname ir keleivių kontrolės transportą, – sakė įmonės „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė. – Keičiami visi 5 mikroautobusai, kuriais viešojo transporto kontrolė kasmet vidutiniškai nuvažiuoja 30 tūkst. kilometrų ir kiekviename jų praleidžia apie 6 tūkst. darbo valandų.“

Naujuose mikroautobusuose įrengta šiuolaikiška protokolams rašyti ir spausdinti reikalinga įranga – nešiojamieji kompiuteriai ir mobilieji spausdintuvai.

Naujose transporto priemonėse įrengtos ir modernios vaizdo kameros, kurios 360 laipsnių kampu filmuoja transporto priemonės saloną.

Šie vaizdo įrašai yra saugomi, kad prireikus būtų galima peržiūrėti ir įvertinti situacijos aplinkybes.

Vaizdo kameras darbo metu segi ir patys viešojo transporto kontrolieriai – jų medžiaga prireikus taip pat naudojama analizuojant tam tikrus atvejus patikrinimų metu.

Sostinėje darbo dienomis dirba dešimt brigadų, iš viso – 40 viešojo transporto kontrolierių, per dieną jie aplanko maždaug 70 skirtingų miesto vietų.

Naujieji kontrolės mikroautobusai yra ekonomiškesni ir ekologiškesni nei iki šiol naudotos transporto priemonės, o norint juos vairuoti pakanka B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.

Šie mikroautobusai yra raudonos spalvos. Jie yra paženklinti įmonės „Susisiekimo paslaugos“ ir Vilniaus miesto simbolika. („Sostinė“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.