Vilnius pokštauja – į gatves išleido autobusą su kauke

Penktadienio popietę UAB „Vilniaus viešasis transportas“ darbuotojai nusprendė išradingai pašmaikštauti. Į miesto gatves išriedėjo autobusas, kuriam ant priekinės autobuso dalies buvo užkabinta didžiulė kaukė.

Taip pašmaikštavo autobusų vairuotojai.<br> madeinvilnius.lt nuotr.
Taip pašmaikštavo autobusų vairuotojai.<br> madeinvilnius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Andrijauskas, www.madeinvilnius.lt

2020-04-25 16:51

„Štai taip penktadienio popietę nusprendė pašmaikštauti išradingi mūsų darbuotojai. O, beje, savo vairuotojams kasdien daliname ne tik vienkartines veido kaukes, bet ir esame pasiuvę daugkartinių veido kaukių, kurias išsiplovus ir išlyginus galima naudoti dar ne kartą“, – rašo „Vilniaus viešasis transportas“ savo feisbuko paskyroje.

Primename, kad visi autobusai ir troleibusai Vilniuje yra valoma po kiekvieno reiso. Dezinfekuojami išoriniai paviršiai, skirti keleiviams laikytis: turėklai, rankenos, sėdynių atlošų porankiai. Naktį viešojo transporto parkuose kruopščiai dezinfekuojamas visas transporto priemonės salonas. Keleiviai dezinfekuotis rankas gali ir autobusų, troleibusų viduje, prie vidurinių durų – tai daryti rekomenduojama kaskart įlipus ir išlipus iš viešojo transporto.

„Grindos“ pajėgos dezinfekuoja ir viešojo transporto stoteles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.