Nustatė geriausius ir blogiausius vairuotojus pagal Zodiako ženklą: pasitikrinkite Koks automobilis jums labiausiai tinka

Įsivaizduokite, jei planetų, saulės ir mėnulio padėtys turėtų įtakos jūsų elgesiui vairuojant. Skamba juokingai? Na, norite tikėkite, norite ne, bet praėjusį dešimtmetį Kanados automobilių draudimo guru Lee Romanovo parašyta knyga detaliai išanalizavo daugiau nei 100 tūkst. vairuotojų bylų ir, šias sugrupavęs pagal horoskopus, nustatė, kurių atstovai automobilį valdo prasčiausiai.

Įsivaizduokite, jei planetų, saulės ir mėnulio padėtys turėtų įtakos jūsų elgesiui vairuojant. <br>Lrytas.lt/123rf.com fotomontažas.  
Įsivaizduokite, jei planetų, saulės ir mėnulio padėtys turėtų įtakos jūsų elgesiui vairuojant. <br>Lrytas.lt/123rf.com fotomontažas.  
Ford Mustang Bullitt.<br>123rf.com nuotr.
Ford Mustang Bullitt.<br>123rf.com nuotr.
Ford Galaxy.<br>D.Umbraso nuotr.
Ford Galaxy.<br>D.Umbraso nuotr.
Mitsubishi Mirage.<br>123rf.com nuotr.
Mitsubishi Mirage.<br>123rf.com nuotr.
Subaru.<br>123rf.com nuotr.
Subaru.<br>123rf.com nuotr.
Toyota Land Cruiser.<br>123rf.com nuotr.
Toyota Land Cruiser.<br>123rf.com nuotr.
Audi A3.<br>123rf.com nuotr.
Audi A3.<br>123rf.com nuotr.
Honda Civic.<br>123rf.com nuotr.
Honda Civic.<br>123rf.com nuotr.
Nissan Leaf.<br>123rf.com nuotr.
Nissan Leaf.<br>123rf.com nuotr.
Tesla.<br>123rf.com nuotr.
Tesla.<br>123rf.com nuotr.
Lamborghini Huracan.<br>123rf.com nuotr.
Lamborghini Huracan.<br>123rf.com nuotr.
Porsche Taycan.<br>T.Bauro nuotr.
Porsche Taycan.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

May 17, 2020, 12:20 PM, atnaujinta May 17, 2020, 12:44 PM

Štai L.Romanovo tyrimo rezultatai, pateikiami nuo blogiausių (12) iki geriausių (1):

1. Liūtai

2. Dvyniai

3. Vėžiai

4. Mergelės

5. Skorpionas

6. Ožiaragiai

7. Šaulys

8. Jaučiai

9. Žuvys

10. Avinai

11. Vandeniai

12. Svarstyklės

Norite argumentų? Žemiau pateikiame astrologines automobilių prognozes 2020 metams. Tam, jog keliautumėte saugiau, pridedame ir rekomenduojamų vairuoti automobilių sąrašą. Ieškokite savojo horoskopo ir pirmyn į tinkamiausios jums transporto priemonės paieškas.

Svarstyklės: laukia nelaimė keliuose

Iš visų zodiako ženklų jūs esate blogiausiai vairuojantys. Tačiau tam yra labai konkretus paaiškinimas – jūs paprasčiausiai turite per daug kilnią širdį. Ir pripažinkite – jūs tai žinote, kaip ir jūsų draudimo kompanija.

Įtempto eismo metu esate linkę užleisti kitas transporto priemones, net ir tada, kai pirmenybė – jūsų.

Tiesa, nors ir nemėgstate konfliktų, tačiau kito vairuotojo beprasmis gestas gali labai greitai išmušti jus iš vėžių bei paskatinti įniršį. Trumpai tariant, jūs esate nuolatinis kelių katastrofos receptas.

2020 metais, tikėtina, išblaškyti kitų vairuotojų veiksmų, automobilį visus metus „puošite“ priekinio buferio įlenkimais ir įbrėžimais, tad galbūt vertėtų persėsti į autobusą ar traukinį? Taip elgtis ypač derėtų tada, kai Merkurijaus planeta pateks į „arklio galių žvaigždyną“.

Jei vis tik nuspręsite, jog automobiliu važiuoti būtina, stenkitės sėsti už ne itin daug galios turinčios transporto priemonės vairo, pavyzdžiui, „Ford Galaxy“. Su šiuo automobiliu ne tik galėsite vežti tuos, kuriuos mylite, bet ir išvengsite nereikalingų konfliktų: juk kas gali pykti ant žmogaus, vairuojančio šeimyninį vienatūrį?

Vandeniai: tikėkitės gero draudimo pasiūlymo

Skirtingai nei svarstyklės, jūs antras pagal blogumą vairuotojais tituluojamas dėl to, jog esate nenuspėjami ir užsispyrę. Blogiausia, jog šias dvi savybes vairuodami esate linkę derinti tuo pačiu metu.

Kelias dienas per savaitę gal ir išbūnate ramūs kelyje, tačiau dažniausiai nesugebate nuslopinti savo kariškų instinktų – jei jums reikės, suksite net ir ten, kur negalima, net ir tuo metu, kai žinosite, jog tai gali reikšti finansinę bausmę.

Jei ant jūsų automobilio būtų galima užklijuoti lipduką, jame neabejotinai būtų užrašas: „Aš turiu gerus stabdžius, bet tikiuosi, kad turite geresnį draudimą“.

2020 metais jausitės pasipiktinę visais prastais vairuotojais, pasimaišančiais jūsų „paukščių take“, tačiau atminkite, jog po svarstyklių esate antri blogiausi vairuotojai Žemės planetoje.

Jūsų automobilis turėtų būti elektrinis. Pageidautina, jog šis būtų pagamintas anksčiau nei 2017-aisiais (variantas – „Nissan Leaf“), mat, tokiu atveju, neturėsite kito pasirinkimo, kaip tik atsipūsti ilgam, kol transporto priemonė įsikraus. Tuo metu galite išbandyti ir ramunėlių arbatos. Nepakenks.

Avinas: viskas tik pagal jus

Jūs esate visatos centras ir ne kitaip. Būtent todėl jums ypač sunku susitaikyti su visais žaibiškame gyvenimo kelyje atsirandančiais klajūnais. Būdami impulsyvūs ne visada apgalvojate, ar saugu lenkti priešais važiuojantį, taip užknisdami dažną vairuotoją.

Be to, vairavimas jums atrodo toks nuobodus, kad neretai stengiatės šias kančias užbaigti kuo greičiau. Labai nepasiseks tam, kas stos į jūsų gladiatorišką kelią.

Iš visų zodiako ženklų esate linkęs labiausiai užkliūti policijos pareigūnams, o tai, žinoma, jus erzina dar labiau.

2020 metais jums derėtų pristabdyti visame automobilių kosmose. Kai laisvoji žvaigždė patenka į Mustango galaktiką, nedarykite daug veiksmų vienu metu – priešingu atveju, skristi rizikuojate tiek jūs, tiek automobilis. Tikėtina, jog į elipsinę orbitą.

Renkantis automobilį atkreipkite dėmesį į „Honda Civic“ ar kitą panašios klasės automobilį. Toks sprendimas turėtų padėti sumažinti į jūsų agresyvų vairavimą nutaikytų žvilgsnių skaičių, mat transporto priemonė – neišskirtinė.

Žuvys: judėjimas prieš bangą

Jūsų svajingumas ir rizikos pojūtis sudarytų puikų tandemą, jei galėtumėte riedėti tuščiais keliais. Deja, bet to padaryti negalite, tad esate ketvirti blogiausi visų Zodiako ženklų vairuotojai.

Jūs ne tik linkę viršyti vidutinių avarijų skaičių, bet ir susirinkti didžiausias skiriamas baudas. Netikite? Atsidarykite keleivio pusėje esančią dėtuvę ir įsitikinkite patys – visi šie baudų lapeliai yra neatsiejami nuo jūsų legendinio išsiblaškymo ir nenoro laikytis taisyklių.

2020 metais skirkite laiko savo kelionių automobiliu apmąstymams ir pasidarykite asmeninę metų rezoliuciją: tobulinkite savo vairavimo techniką su profesionalų pagalba bei nepamirškite, jog vairą reikia laikyti abiem rankomis.

Jei planuojate pirkti automobilį, dairykitės autonominės transporto priemonės, pavyzdžiui, „Tesla“ modelio.

Skorpionai: tas, prie kurio lįsti nederėtų

Esate nuožmūs, aistringi ir kerštingi vairuotojai, ypač tuomet, kai viskas vyksta ne taip, kaip planavote. O mes žinome, jog planai retai einasi taip, kaip jūs norite.

Deja, bet jūs mėgaujatės savo karingomis emocijomis, o tai kelia problemų kelyje. Visus, kurie jus suerzino, stengsitės persekioti ir priversite jų automobilių buferius kentėti. Trumpai tariant, esate tokie vairuotojai, kurių supykdyti nenorime šioje ir taip beprotiškoje transporto priemonių sistemoje.

Tiesa, toks kerštingumas gali atsisukti ir prieš jus pačius, jei, pavyzdžiui, jūsų įniršis bus nukreiptas prieš policijos pareigūną.

2020 metais, kai gyvenimas pametės vieną kitą kliūtį, pasistenkite kontroliuoti savo kaprizus, ypač tuomet, kai naktiniame danguje gamtos ženklai signalizuoja apie pilnatį.

Rinkitės kabrioletą. Rekomenduojame „Mazda MX-5“ arba „Audi A3 Cabrio“ modelius. Kai plaukus prapūs vėjo gūsis, kur kas lengviau išlaisvinsite savo emocijas.

Jaučiai: užsispyrę buldozeriai

Puikiai žinote, kur judate, ir esate pasirengę ten patekti bet kokiomis priemonėmis, pavyzdžiui, buldozeriu. Niekas jūsų nesustabdys. Iš tikrųjų, jei esate gimę po jaučio ženklu, jums neįmanoma nepulti, ypač, kai šviesoforo signalas – raudonos spalvos.

Jei ant jūsų automobilio galinio buferio būtų galima priklijuoti lipduką, jis būtų toks: „Aš galbūt ir nesu greitas, bet vis tiek važiuoju priešais jus“.

Būdami atkaklūs ir nelankstūs, jūs visus kelio blokus priimate kaip asmeninę prievolę. Mes matome jus už vairo, sunkiai kvėpuojančius pro šnerves.

2020 metais, važiuojant pro kelio darbų atkarpas, derėtų kaip niekad anksčiau pasikliauti „Google“ žemėlapių programėle. Nesvarbu, kokia problema jus slegia, nelėkite į priešais stovintį automobilį.

Jūsų automobilis – „Ford Taurus“, be diskusijų. Tačiau „Ford“ šio modelio gamybą jau sustabdė, tad pažadinkite kitą bulių gamintojo modelių gamoje – „Ford Bullitt“.

Šauliai: greičiau, greičiau, greičiau

Jums labai patinka adrenalinas. Tiesa, sėdint vairuotojo vietoje, šis potraukis jums kelia ypač daug pavojų. Be to, jūsų meilė apkalboms sufleruoja, jog greičiausiai vairuodami kalbėsitės laisvų rankų įranga, kreipdami kur kas mažiau dėmesio aplink vykstančiam eismui.

Tiesą sakant, jus būtų galima nominuoti blogiausio vairuotojo titului. Visgi, jūsų polinkis prognozuoti, kaip asmeniniai bruožai ir netinkami veiksmai paveiks vairuotojo pažymėjimo likimą, verčia jus vertinti šiek tiek geriau.

2020 metais jūsų astrologinis dangus gali tamsėti, jei meilė adrenalinui netikėtai pasodins jus už sportinio automobilio vairo. Nuo tokių transporto priemonių laikykitės atokiau, ypač, kai kalendoriuje penktadienis 13 d.

Turėtumėte vairuoti „Mitsubishi Mirage“ – šiuo metu mažiausiai galingą automobilį rinkoje, po variklio dangčiu turintį menkus 78 ponius.

Ožiaragiai: štai kodėl niekas nenori su jumis keliauti

Jūs patiriate stresą visais gyvenimo atvejais. Jūs esate visiškas nervų gniužulas, kai sėdite už vairo. Jums pabaiga visada pateisina priemones. Tie kelio ženklai, kurios ką tik pravažiavote? Jie egzistuoja tik tiems, kurie nežino, kur keliauja. Tik ne jums.

Be to, pagrindinis jūsų rūpestis yra nuvykti ten, kur norite. Tokios detalės kaip „greičio apribojimai“ jus tik sulėtins.

2020 metais į biurą atvyksite auštant, o išvyksite taip vėlai, jog pavyks išvengti piko valandos. Taip ir laikykitės.

Jums derėtų vairuoti bet kurį automobilį, turintį UConnect informacinę sistemą. Ši technologija neseniai buvo įvertinta kaip patogiausia, tad tai turėtų pašalinti daug streso nuo jūsų pečių.

Mergelės: atidžios voverės

Kadangi mergelės intelektas nuolat veiksme, jums geriausiai sekasi išvengti greičio matavimo radarų ir policijos. Pridėkime dar ir perfekcionizmo tendencijas, kurios leidžia laikytis Kelių eismo taisyklių. Būtent šios savybės turėtų jus apsaugoti nuo nelaimingų atsitikimų.

Esate linkę atkreipti dėmesį į menkavertes detales, todėl tikėtina, jog staigiai stabdysite pamatę bet kokią kliūtį: nesvarbu, ar ši yra čia pat, ar šiek tiek toliau.

2020 metais, sugedus automobiliui, derėtų pasinaudoti galimybe išbandyti pavėžėjimo paslaugomis. Taip suprasite, jog ne viską gyvenime galite kontroliuoti, ypač kelyje.

Rinkitės automobilį su visų varomų ratų sistema. Pageidautina, „Subaru“, mat šios markės automobiliai turi vienas geriausių pramoninių stabdymo sistemų rinkoje. O ir automobilio logotipas – žvaigždynas.

Vėžys: mes esame šeima

Panašiai kaip smėliu vingiuojantys krabai – jūs transporto priemonę vairuojate instinktais ir miklumu. Tiesą sakant, vairavimas jums – antra prigimtis. Sėdėdami už vairo jaučiatės gerai, puikiai išvengiate avarijų. Kadangi pirmiausiai rūpinatės šeimos saugumu, jūs manote, jog eismo tinklas yra jūsų aplinkos dalis, kuria irgi privaloma rūpintis.

Pagarba ne tik kitiems eismo dalyviams, bet ir įstatymams reiškia, kad jūs labai retai sulaukiate policijos priekaištų už Kelių eismo taisyklių nesilaikymą. Tai atsispindi ir jūsų banko sąskaitoje. Net žengdami ant žemiausios geriausių vairuotojų trejetuko pakylos esate puikūs, bravo.

2020 metais žvaigždės nerodo jokių blogų ženklų. Visgi, saugumui užtikrinti, pasirūpinkite, jog draudimo planetos būtų suderintos.

Idealus automobilis jums – „Toyota Land Cruiser“. Kadangi esate vienas geriausių vairuotojų, nusipelnote keliauti komfortiškai.

Dvyniai: vieni gabiausių

Jūs esate puikūs vairuotojai. Būdami jautrūs, žinote, ką mąsto kiti – tai turbūt legendinis „dvynių sindromas“. Jūs ne tik puikiai manevruojate automobiliu, bet ir gebate išsisukti iš kebliausių eisme kylančių situacijų. Net ir tų, kuriose dalyvauja policijos pareigūnai.

2020 metais jums nusimato fantastiški metai. Kaip ir turėtų būti – juk esate antras geriausias vairuotojas pagal zodiako ženklą.

Jums derėtų rinktis kažką sportiško ir varomo elektra. Puikus variantas – naujasis „Porsche Taycan“. Aptakus ir ypač dailus siluetas kartu su įspūdingu greičiu bei jūsų gebėjimais sudarys nuostabią kombinaciją. Jūs to verti.

Liūtai: kelių karaliai

Jūs visiems norite įrodyti, jog esate džiunglių karalius. Panaši tendencija pastebima ir kelyje: jūsų įgūdžiai gena nelaimes tolyn, jūsų vengia ir policijos pareigūnų ekipažai.

Visgi perdėtas pasitikėjimas sako, jog kartais užsimirštate, jog kelyje esate ne vienas. Tiesa, situaciją kontroliuoja kelio ženklai ir šviesoforo signalai.

2020 metais atkreipkite dėmesį į kitus keliautus, kuomet saulė būna „Lexus“ žvaigždyno zenite. O jei atrodo, kad šiais metais pasitaiko ypač daug kamščių, jūs teisus. Juk ar kada nors klydote?

Vienareikšmiškai – jūs privalote vairuoti „Lamborghini“ su V12 varikliu, meiliai vadinamu „Rambo Lambo“. Tas malonus riaumojimas iš po variklio gaubto yra būtent tai, ko jums reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.