Iš sostinės kiemų nutemps 79 transporto priemones – pasitikrinkite, ar nepatekote į sąrašą

Vilniaus miesto savivaldybė ragina neeksploatuojamų (nenaudojamų), be priežiūros paliktų transporto priemonių savininkus jomis pasirūpinti ir kuo skubiau jas pašalinti iš bendrojo naudojimo vietų. Be priežiūros paliktos stovėti transporto priemonės ne tik apriboja kitų vairuotojų galimybes naudotis bendromis vietomis automobiliams statyti, bet ir yra opi problema aplinkosauginiu požiūriu.

J.Lengvino nuotr.
J.Lengvino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

www.madeinvilnius.lt

Jul 29, 2020, 1:10 PM, atnaujinta Jul 29, 2020, 1:19 PM

Savivaldybė informuoja, kad bus vykdomos neeksploatuojamų transporto priemonių, kurios neturi savininkų (ar kurių savininkai nėra žinomi), pripažinimo bešeimininkiu turtu procedūros, kurių metu automobiliai bus perimami Savivaldybės žinion – nuvežami ir saugomi, kol atsiras savininkas arba teismas priims sprendimą dėl jų pripažinimo bešeimininkiu turtu.

Automobilių savininkus prašoma iki 2020-07-31 transporto priemones patraukti iš bendrojo naudojimo vietų, priešingu atveju automobiliai bus nuvežti priverstinai.

Savivaldybės žinion planuojamų transporto priemonių sąrašą rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.