Sužinokite, ar jūsų automobilis pretendavo į šių metų titulą

Kasmečių Šiaurės Amerikos metų automobilio rinkimų organizatoriai paskelbė pretendentus į šių metų titulą. Paskelbti 8 lengvieji automobiliai, 6 pikapai ir 9 padidinto pravažumo automobiliai.

Kasmetinių Šiaurės Amerikos metų automobilio rinkimų organizatoriai paskelbė pretendentus į šių metų titulą.<br>lrytas.lt fotomontažas
Kasmetinių Šiaurės Amerikos metų automobilio rinkimų organizatoriai paskelbė pretendentus į šių metų titulą.<br>lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-08 15:29

Pretendentais į Amerikos metų automobilį gali tapti: „Audi A3“, „Cadillac CT5-V“, „Genesis G70“, „Honda civic“, „Lucid Air“, du Mercedes modeliai – „EQS“, S klasė bei „Volkswagen Golf“.

Pikapų kategorijoje į nugalėtojus pretenduoja „Ford Maverick“, „GMC Hummer EV“, „Hyundai Santa Cruz“, „Nissan Frontier“, „Rivian RT1“ ir „Toyota Tundra“.

Metų Amerikos visureigiu pretenduoja tapti „Ford Bronco“, „Genesis GV70“, „Hyundai IONIQ 5“ ir „Tucson“, „Jeep Grand Cherokee“ ir „Wagoneer“, „Kia Carnival“, „Nissan Pathfinder“ ir „Volkswagen ID.4“.

Konkurso žiuri susideda iš 50 apie automobilius rašančių žurnalistų. Visą spalį jie bandys automobilius ir lygins juos tarpusavyje. Lapkritį paskelbs po du ar tris pretendentus, o nugalėtojai bus paskelbti kitų metų pradžioje.

Pernai Amerikos metų automobiliu buvo išrinktas „Hyundai Elantra“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.