Pirmą kartą Lietuvoje pas Kalėdų senelį veš Kalėdinis siaurukas

VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ pirmą kartą Lietuvoje kviečia visus sukurti Kalėdinę dvasią sau ir savo artimiesiems, keliaujant pas Kalėdų senelį Kalėdiniu siauruku. Pasak organizatorių, unikali kelionė žėrinčiu siauruku, atneš daug džiaugsmo ir šventinės nuotaikos į visų keliaujančiųjų širdis.

VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ pirmą kartą Lietuvoje kviečia visus sukurti Kalėdinę dvasią sau ir savo artimiesiems, keliaujant pas Kalėdų senelį Kalėdiniu siauruku.<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ pirmą kartą Lietuvoje kviečia visus sukurti Kalėdinę dvasią sau ir savo artimiesiems, keliaujant pas Kalėdų senelį Kalėdiniu siauruku.<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2021, 3:47 PM

„Kalėdinio siauruko idėją pristačiau kandidatuodamas į VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ vadovo pareigas ir džiaugiuosi, kad ši idėja tampa 2021 metų Kalėdinio stebuklo dalimi. Tikiu, kad šis renginys prisidės prie siaurojo geležinkelio žinomumo didinimo, šio techninio kultūros paveldo išsaugojimo, o svarbiausia, kad kalėdinės kelionės parveš į visų mūsų namus džiaugsmą, šypsenas ir kalėdines nuotaikas“, – sakė VšĮ „Aukštaitijos siaurasis geležinkelis“ direktorius dr. Darius Liutikas.

Lietuvos Kalėdinis siaurukas veš maršrutu Anykščiai – Troškūnai – Anykščiai. Kalėdinė kelionė prasidės Anykščiuose, kur keliautojus pasitiks nuotaikingi nykštukai, lydėsiantys kelionėje pas Kalėdų senelį. Nykštukai padės parašyti Kalėdų seneliui laišką, o protmūšio metu papasakos visą tiesą apie Kalėdas ir Kalėdų senelį.

Nuvykę į Troškūnus keleiviai persikels į švytinčius požemius, kuriuose įsikūręs Kalėdų senelio kaimelis. Čia susitiks su Kalėdų seneliu, perduos jam savo rašytus laiškus, gamins eglutei žaisliukus, vaišinsis šilta arbata su sausainiais, žiūrės filmuką apie Kalėdų žvaigždę, kuri atkeliaus tiesiai iš kosmoso. Čia visų lauks siurprizai bei įsimintinas laikas tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Kelionė siauruku pas Kalėdų senelį skirta šeimoms, vaikų ar moksleivių grupėms, organizacijoms, kurioms paruošta atskira programa. Kelionės numatytos nuo 2021 m. gruodžio 12 iki sekančių metų sausio 8 d. kasdien 10 ir 15 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų