Paaiškėjo, kokius automobilius vairuoja lietuviai: išdalyti vertingi prizai

Automobilis – populiariausia transporto priemonė, kurią renkamės itin atsakingai. Vieniems automobilio pasirinkimo etape svarbiausiais aspektais tampa transporto priemonės kokybiškumas, ekologiškumas, kitiems – patvarumas ar patrauklus dizainas. Naujienų portalas lrytas.lt skelbė konkursą „Mano automobilis“, kuriame kvietė dalintis savo turėto arba šiuo metu vairuojamo automobilio nuotrauka ir balsuoti!

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2021, 9:00 PM

„Buvo laikai, kai lietuviai automobilius iškeisdavo net į butus, o mašinos pirkimas apskritai atrodė kaip gyvenimo pirkinys. Tokia automobilio vertė buvo prieš kelis dešimtmečius, tačiau ir šiandien be mašinos išsiverčia retas – jos reikia ir kelionėms į darbą, ir lankyti draugus bei artimuosius, ir nuvykti atostogauti.

Nuo pat nepriklausomybės pradžios Lietuvoje lengvųjų automobilių pagausėjo keliskart, o ir rinktis jau galime iš įvairiausių markių bei modelių. Šiuo projektu siekėme prisiminti savo pirmuosius vairuotus automobilius arba parodyti, ką vairuojame dabar. Tai leido įvertinti, kokį kelią nuėjome su mus nuolat lydinčiais automobiliais bei kaip pasikeitė mūsų autoparkas“, – sakė lrytas.lt auto rubrikos redaktorius Vytenis Radžiūnas.

Konkursas vyko iki gruodžio 4 d.

Iš viso portalas lrytas.lt sulaukė 83 dalyvių, už kuriuos balsuota buvo daugiau nei tris tūkstančius kartų.

Nugalėtojais tapo: Anželika su 2018 metų „Hyundai“ iš sostinės, Andrius ir jo raudona „Volvo“ iš Kėdainių, Alytiškis Ramūnas su „BMW 540i“ bei dvi druskininkietės bendravardės Irutės su „Mini Cooper“ ir „Opel“ markių automobiliais.

Konkurso prizų kraitis šį kartą itin gausus – kiekvienam laimėtojui atitenka rėmėjo „Dacia“ įsteigtas sportinis krepšys ir marškinėliai, o taip pat 50 eurų vertės „Circle K“ dovanų kortelė ir lrytas.lt suvenyras – stilingas puodelis. Sveikiname!

Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.