Išrinko patikimiausius gamintojus: ar tarp jų yra jūsų automobilis?

Žurnalas „Consumer Reports“ paskelbė automobilių gamintojų reitingą pagal tai, kiek patikimi yra jų gaminami automobiliai. Iš viso į reitingą, kuris buvo sudarytas atsižvelgiant į Jungtinių Amerikos Valstijų rinką, pateko 32 automobilių gamintojai.

Žurnalas „Consumer Reports“ paskelbė automobilių gamintojų reitingą pagal tai, kiek patikimi yra jų gaminami automobiliai.<br>www.unsplash.com nuotr.
Žurnalas „Consumer Reports“ paskelbė automobilių gamintojų reitingą pagal tai, kiek patikimi yra jų gaminami automobiliai.<br>www.unsplash.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2022, 4:11 PM

Reitingas buvo sudaromas atsižvelgiant į pirkėjų pasitenkinimą, gedimų ir trūkumų skaičių, automobilių daužymo testų rezultatus.

Geriausias reitingas atiteko „Subaru“ gamintojams – jie surinko 81 balą. Antroje ir trečioje vietoje po 78 balus surinko „Mazda“ ir BMW. Ketvirtą ir penktą vietą užėmė taip pat po vienodą balų skaičių gavę „Honda“ ir „Lexus“. Į geriausiųjų dešimtuką pateko „Audi“, „Porsche“, „Mini“, „Toyota“ ir „Infiniti“ gamintojai.

Žemiausioje vietoje atsidūrė „Jeep“ gamintojas, surinkęs mažiausią balų skaičių – 45. Antroje vietoje iš pabaigos atsidūrė „GMC“, trečią vietą dalinasi dvi markės – po 49 balus surinko „Land Rover“ ir „Mitsubishi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.