Šiems „Ford“ savininkams teks priduoti automobilius: turi vieną niuansą

„Ford“ paskelbė, kad nemokamai remontuos savo elektrinius krosoverius „Mustang Mach-E“, kurie buvo gaminami tarp 2020 m. gegužės ir šių metų gegužės mėnesio. Tikrins beveik 40 tūkst. automobilių.

„Ford“ paskelbė, kad nemokamai remontuos savo elektrinius krosoverius „Mustang Mach-E“.<br>www.fool.com nuotr.
„Ford“ paskelbė, kad nemokamai remontuos savo elektrinius krosoverius „Mustang Mach-E“.<br>www.fool.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2022, 8:29 AM

Pasirodo, naujieji elektriniai krosoveriai staiga viduryje važiavimo gali netekti galios. Kai kuriais atvejais automobilis negali pradėti važiuoti. Priežastis – akumuliatorinių baterijų sujungimai, kurie prie tam tikrų aplinkybių gali tiesiog perkaisti. Tada elektronika įjungia avarinį važiavimo režimą.

„Ford“ koncerno atstovai tikina, kad problemą išsprendžia paprastas automobilio programinės įrangos perinstaliavimas ir kad fizinio įsikišimo, ar kažkokio remonto, net nereikia. Tačiau nauja programinė įranga bus paruošta tik šių metų liepos mėnesį. Iki to laiko rekomenduojama automobiliu nesinaudoti, o prekybos atstovams tokių automobilių nepardavinėti.

Beje, tai jau ne pirma „Mustang Mach-E“ atšaukimo kampanija. Pernai juos nemokamai tikrino dėl galimo neteisingo priekinio lango tvirtinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.