Dėl netikėtos priežasties „Tesla“ kvies remontuoti daugiau kaip milijoną savo pagamintų automobilių

„Tesla“ kompanija paskelbė, kad kvies remontuoti daugiau kaip milijoną savo pagamintų automobilių. Į šią atšaukimo kampaniją pateko visa „Tesla“ modelių gama. Automobiliai, kurie gaminti nuo 2017 iki šių dienų.

„Tesla“ kompanija paskelbė, kad kvies remontuoti daugiau kaip milijoną savo pagamintų automobilių.<br>www.pixabay.com nuotr.
„Tesla“ kompanija paskelbė, kad kvies remontuoti daugiau kaip milijoną savo pagamintų automobilių.<br>www.pixabay.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2022, 2:53 PM

Kaip rašo „Motor 1“, šios masinės atšaukimo kampanijos priežastis yra elektriniai stiklų pakėlėjai. Pasirodo, jie gali sužeisti.

Anot JAV eismo saugumo instituto pranešimo, langų pakėlėjai neturi apsauginės sistemos, kad galėtų sustoti uždarinėjant langą, jeigu atsiranda kažkokia kliūtis.

Įkišus ranką ar galvą pro langą ir ėmus jį uždarinėti, stiklo pakėlėjai nesustoja, kaip turėtų, ir toliau didele jėga bando uždaryti langą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.