Paneigė gandus: šis legendinis automobilio modelis – neatgims

Britų žurnalas „Autocar“ pabandė paneigti sklandančias kalbas apie tai, kad vokiečiai ir vėl žada atgaivinti legendinį vabalą – „Volkswagen Beetle“, informuoja „Žinių radijo“ laida „Piko minutės“.

„Volkswagen Beetle“ – neatgims.<br>T.Bauro nuotr.
„Volkswagen Beetle“ – neatgims.<br>T.Bauro nuotr.
„Volkswagen Beetle“ – neatgims.<br>T.Bauro nuotr.
„Volkswagen Beetle“ – neatgims.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 9:59 PM

Britų žurnalistai nutarė paneigti šiuos gandus pačiu geriausiu ir tiesiausiu būdu – paklausdami šio klausimo „Volkswagen“ generalinio direktoriaus Tomo Šeferio (Thomas Schaefer).

T. Šeferis nepasididžiavo ir vienam įtakingiausių automobilinių leidinių atsakė tiesiai šviesiai: „Aš nemanau, kad „Volkswagen“ vabalas turėtų atgimti. Yra nemažai automobilių, kurie buvo itin svarbūs savo laiku, bet grąžinti juos atgal nebėra prasmės.“

Kitaip tariant, „Volkswagen“ vado nuomone, „Beetle“ traukinys jau seniai nuvažiavo. Jis paneigė bet kokius planus atgaivinti jį elektromobilio pavidalu ir netgi galimybę naudoti šį pavadinimą ateityje.

Tačiau buvęs „Volkswagen“ koncerno vadovas Herbertas Diessas (Herbert Diess) anksčiau yra teigęs, kad kompanijos vadovybė svarsto galimybę atgaivinti vabalą, kaip nebrangu elektra varomą 4 durų hečbeką.

Deja, dabartinis vadovas mano, kad atgaivinti kadaise naudotus senus legendinius modelius ir žaisti nostalgiją netoliaregiška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024