Nuo pagalbos žmonėms su negalia iki specialių sąlygų gabenti maistui – Panevėžio dirbtuvėse gimsta ypatingi furgonai

Tai, kaip efektyviai galite nuveikti dienos darbus, labai priklauso nuo tinkamos transporto priemonės. Keleivinis autobusas, šaldytuvas maisto prekėms gabenti, statybų darbams skirtas savivartis, furgonas didelių apimčių kroviniams pervežti, ugniagesių ar greitosios pagalbos automobilis, o gal transporto priemonė, pritaikyta asmenims su negalia – kad ir ko reikėtų vykdomos veiklos sėkmei, sprendimus galima rasti „Renault“ automobilių modifikavimo dirbtuvėse įsikūrusiose Panevėžyje.

„Renault Kangoo Van“.<br>Gamintojo nuotr.
„Renault Kangoo Van“.<br>Gamintojo nuotr.
„Renault Kangoo Van“.<br>Gamintojo nuotr.
„Renault Kangoo Van“.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 10:39 AM

„Ypač daug dėmesio skiriame gamybos kokybei ir pažangiems technologiniams sprendimams, todėl bendradarbiaujame su keliomis dešimtimis „Renault“ rekomenduojamų modifikacijų įrangos gamybos įmonių visoje šalyje, kad galėtume savo klientams teikti kompleksinius pasiūlymus“, – sako „Sostenos“ modifikuotų transporto priemonių surinkimo dirbtuvių Panevėžyje vadovas Gediminas Abramavičius.

Pašnekovo teigimu, ypač auga susidomėjimas „Renault“ mažaisiais furgonais: „Express Van“ ir „Kangoo Van“. Atitinkamai modifikuoti šie automobiliai dar geriau atitinka individualius naudotojų poreikius. „Renault“ rinkos dalis mažų furgonų segmente taip pat auga.

Modelių „Renault Express Van“ ir „Renault Kangoo Van“ funkcionalumą pagerina įvairios specializuotos kėbulo parinktys, kurios leidžia vairuotojui išnaudoti visą automobilio potencialą, tuo pačiu pranokdamos naudotojų lūkesčius.

Mažų furgonų segmente „Renault Express Van“ užima trečiąją vietą. Nuo šių metų sausio iki rugsėjo „Express Van“ jau rado 1047 pirkėjus, o tai reiškia 10,5 proc. rinkos dalį minėtame segmente.

Iš „Express Van“ skirtų specializuotų kėbulų šiais metais dažniausiai buvo pasirenkami dirbtuvių kėbulai ir vidaus izotermos. Panašiai ir su „Kangoo Van“, tačiau šiuo atveju dominuoja furgonų kėbulai su vidaus įranga.

Tarp gausaus sertifikuotų kėbulo gamybos įmonių, besispecializuojančių mažų furgonų kėbulų srityje, asortimento galima išskirti izoterminius ir šaldytuvų kėbulus, dirbtuvių ir komercinius kėbulus, kėbulus su vidaus įranga, specialius kėbulus ir kėbulus, palengvinančius neįgaliųjų vežimą.

Izoterminis furgonas yra ideali transporto priemonė, norint gabenti prekes tam tikroje kontroliuojamoje temperatūroje, todėl jos, visų pirma, turi būti sandarios, net jei naudojamos ilgai ir intensyviai, tvirtos ir lengvai valomos.

Šie kėbulai gali būti naudojami viešojo maitinimo pramonėje, maitinimo paslaugų, farmacijos, logistikos, daržovių, vaisių ar gėlių platinimo srityse, tačiau jie taip pat tinka ir plataus vartojimo prekių sektoriuje (FMCG), esant plačiam ir įvairiam asortimentui. Privalumas – galimybė rinktis grindis, kurios gali būti lygios arba padengtos neslystančiu snapeliu.

Aukštos kokybės transporto priemonių pritaikymą taip pat galima atlikti naudojant specialiai pritaikytus dirbtuvių ir komercinius kėbulus. Tai puikus sprendimas tiek įmonių savininkams, tiek darbuotojams, atliekantiems savo darbą lauke ar tiesiogiai kliento patalpose. Šie kėbulai idealiai tinka aptarnavimo, surinkimo, statybos, geležinkelių, pagalbinėms ar apsaugos komandoms.

Tokios modifikacijos pasižymi gausia įranga, užtikrinančia funkcionalumą ir komfortą. Prioritetas – maksimalus kėbulo pritaikymas ir personalizavimas pagal veiklos specifiką. Gerai organizuota erdvė ir apgalvota elementų, tokių kaip lentynos, skyriai ir laikikliai, konfigūracija skirta užtikrinti, kad įrankiai ir reikmenys būtų visada po ranka.

Automobilis gali būti atitinkamai modifikuotas ir tam, kad būtų pritaikytas vežti žmogų su negalia. Šiuo atveju prioritetas yra vidaus salono funkcionalumas, užtikrinantis lengvą įvažiavimą į neįgaliojo vežimėlį, tinkamus saugos diržus, neįgaliojo vežimėlio tvirtinimo sistemą ir ergonomiškas rankenas.

Šiuo metu galima įsigyti keleivinį „Renault Kangoo“ su neįgaliesiems vežti pritaikytu kėbulu, kurį Lenkijoje gamina du „Renault“ sertifikuoti kėbulų gamintojai – „Carpol“ ir „Gruau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.