Vaikų šypsenos prašo tėvų pasilikti Lietuvoje (konkurso nuotraukos)

Vaikai yra gyvenimo džiaugsmas ir variklis. Jie gali įkvėpti šeimas dideliems ir mažiems pokyčiams. Marijos Mirončik šeimos pavyzdys, kai sūnaus laukimas padrąsino porą pasilikti Lietuvoje, gali įkvėpti daugelį. „Bendraukime“ konkurso „Aš laimingiausias, kai MES kartu!“ nuotraukose mažyliai džiaugiasi tėvų globa ir meile, o jų šypsenos prašyte prašo: „Pasilik su manimi dar truputį“.

Pusbrolis Matas Maldonis su pussesere Eva Abromavičiūte.
Pusbrolis Matas Maldonis su pussesere Eva Abromavičiūte.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 9:28 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:17 PM

„Džiaugiamės, kad nežiūrint į visus iškilusius sunkumus, pasilikome čia, Lietuvoje. Šalia draugai, tėvai ir gimta kalba! 9 mėnesių sūnus Davidas jau džiaugiasi mūsų pasirinkimu!“ - tikina mama M. Mirončik. Jos sūnus nuotraukoje - tarsi futbolininkas. Vaizdelis primena kitą šių dienų aktualiją - futbolą.

Kita gyvenimą Lietuvoje pasirinkusi šeima - mama Marija, tėtis Pavelas ir dukrytė Lidija. Jie konkurso nuotrauką pavadino „Saldžioji laimė Vilniuje“: trijulės veidai aplipinti saldžiais papuošimais.

Ne visos šeimos džiaugiasi būdami kartu. Mylių šeimoje tėtis Nerijus jau 3 metus važinėja į užsienį, mama Laura ir dukrytė Elija gyvena Lietuvoje ir laukia grįžtančio tėvelio: „Būname labai laimingi, kai galime būti visa šeima kartu.“

Visas konkursui „Aš laimingiausias, kai MES kartu!“ nuotraukas peržiūrėti ir balsuoti už patikusias galite lrytas.lt „Facebook“ profilyje.

Jūs taip pat galite dalyvauti konkurse! Nuotraukų adresu konkursai@lrytas.lt laukiame iki liepos 15 d. Nepamirškite nurodyti savo šeimos narių ir iš kur esate.

Įdomiausios nuotraukos savininką / autorių apdovanosime savaitės trukmės kelione į Briuselį. Dar dešimties nuotraukų savininkų / autorių laukia kiti prizai: kvietimai į kiną, nuotykių parką, specialūs „Bendraukime“ suvenyrai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.