Moksleivių išleistuvės: dėmesio centre – merginų suknelės

Ilgos ir trumpos, plevėsuojančios ir griežtos, baltos, mėlynos, rožinės suknelės. Akivaizdu, kad Lietuvos abiturientės mėgavosi savo išleistuvėmis! O kas nesimėgautų? Merginos dievina progas, kai gali būti tokios gražios! Pavyzdžiui, Gabrielė iš Vilniaus licėjaus šukuoseną ir makiažą pasidarė ne pati. Ją papuošė profesionalas. Ne gėda ir prisipažinti! Taigi, išleistuvės – ne juokas.

Kamilė Muzikevičiūtė. Vilniaus Jono Basanavičiaus mokykla.
Kamilė Muzikevičiūtė. Vilniaus Jono Basanavičiaus mokykla.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2012, 1:26 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:08 AM

Portalas lrytas.lt ir iniciatyva „Bendraukime“ kviečia vertinti šių metų moksleivių išleistuvių stilių. Užsukite į portalo profilį „Facebook'e“ ir balsuokite už jums labiausiai patikusias nuotraukas. Balsuojate prie nuotraukos spausdami mygtuką „Like“.

Nugalėtojams atiteks „SPA Vilnius“ prizai. Pirmos vietos laimėtojas su bičiuliu galės pailsėti „SPA Vilnius SANA“ sveikatos ir poilsio centre, Druskininkuose. Nakvynė dviviečiame kambaryje, skanūs pusryčiai restorane, mineralinio vandens baseinai ir pirtys – tokie malonumai laukia geriausių nuotraukų autoriaus ar savininko.

Antros vietos nugalėtojas mėgausis veido masažu su levandų kremu ir rozmarino ekstraktais bei galvos plovimu „SPA Vilnius DIA“ dienos centre, Vilniuje. Trečia vieta konkurse nuotraukos autoriui leis atsipūsti atpalaiduojačioje, raminančioje, odą puoselėjančioje aukso vonioje „SPA Vilnius DIA“ dienos centre.

Nugalėtojų taip pat laukia specialūs „Bendraukime“ prizai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.