Moksleivių išleistuvių stilius: raudona suknelė ir velniška šypsena

Gėlės, vakarinės suknelės, plačios šypsenos - tokios abiturientų išleistuvės Lietuvos mokyklose! Konkursas „Mano išleistuvių stilius“ gavo pirmąsias abiturientų nuotraukas. Ypač išraiškinga Godos Narijauskaitės iš Vilniaus Simono Daukanto gimnazijos nuotrauka. Vienas komentatorius taikliai pastebėjo: „Ir velnias dėvi pradą“. Kviečiame rinkti jums labiausiai patikusią nuotrauką lrytas.lt profilyje „Facebook“! Ir siųsti nuotraukas iš savo išleistuvių!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-17 11:45, atnaujinta 2018-03-18 02:18

Nuotraukas iki liepos 31 dienos siųskite adresu konkursai@lrytas.lt. Siųsdami nuotraukas nurodykite savo mokyklą, vardą, pavardę ir telefoną. Labai svarbu, kad nuotraukos būtų darytos šiemet. Pernai ar dar seniau darytos fotografijos konkurse nedalyvaus.

Nugalėtojams atiteks „SPA Vilnius“ prizai. Pirmos vietos laimėtojas su bičiuliu galės pailsėti „SPA Vilnius SANA“ sveikatos ir poilsio centre, Druskininkuose. Nakvynė dviviečiame kambaryje, skanūs pusryčiai restorane, mineralinio vandens baseinai ir pirtys – tokie malonumai laukia geriausių nuotraukų autoriaus ar savininko.

Antros vietos nugalėtojas mėgausis veido masažu su levandų kremu ir rozmarino ekstraktais bei galvos plovimu „SPA Vilnius DIA“ dienos centre, Vilniuje. Trečia vieta konkurse nuotraukos autoriui leis atsipūsti atpalaiduojačioje, raminančioje, odą puoselėjančioje aukso vonioje „SPA Vilnius DIA“ dienos centre.

Nugalėtojų taip pat laukia specialūs „Bendraukime“ prizai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.