Išleistuvių suknelės – po stilisto M. Petruškevičiaus didinamuoju stiklu

Moksleivės per išleistuves demonstravo savo išmonę. Tai matyti konkurso „Mano išleistuvių stilius“ dalyvių nuotraukose. Vienos siuvosi sukneles pačios, kitos pirko jas žinomose parduotuvėse, trečios kūrybingai pritaikė tai, ką turėjo spintose.

Vika Paškelytė. Klasika artima įvairaus amžiaus žmonėms, vieniems kelianti nostalgiją, kitiems – tiesiog žavesį!
Vika Paškelytė. Klasika artima įvairaus amžiaus žmonėms, vieniems kelianti nostalgiją, kitiems – tiesiog žavesį!
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 10:30 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:49 AM

„Būti paslaptingai, sukelti įvairių spėlionių – to, ko gero, siekė abiturientės. Juntamas tariamas nenoras afišuoti etiketes ir demonstruoti elitinę lietuvišką „aukštąją madą“. Merginos nori, kad kažkas, netikėtai pamatęs jų naują meno kūrinį ar tiesiog vienoje iš Vilniaus Gedimino prospekte esančių rūbų parduotuvių įsigytą vitrinos pažibą, aiktelėtų iš nuostabos ir susižavėjimo. O kur kuklumas?“ - klausė stilistas Mantas Petruškevičius.

Jis sutiko pakomentuoti merginų išleistuvių sukneles. Jas galite matyti nuotraukose. Daugiau merginų nuotraukų ieškokite lrytas.lt profilyje „Facebook“, nuotraukų albume „Mano išleistuvių stilius“. Nuotraukos dalyvauja konkurse, kurios laimėtojas su bičiuliu galės pailsėti „SPA Vilnius SANA“ sveikatos ir poilsio centre Druskininkuose.

Stilistas M. Petruškevičius rašo:

„Mano meilė moteriškajam trapumui išlieka. Liekni siluetai, ilgos suknelės, aukštakulniai bateliai – daug kartų matyta klasika, bet, patikėkite, niekada nesenstanti.

Nieko naujo nepamačiau! Kai kurios elegantiškos, jaunatviškos suknelės žavėjo. Bet toli gražu ne visos! Belieka pasitenkinti tuo, kas yra, ir trykšti optimizmu, kad ateityje bus geriau!

Augustė Laučytė. Džiugu, kad sugebėjo suderinti seksualumą, jaunatviškumą ir eleganciją.

Gertrūda Kučiauskaitė. Puiku! Gaivios, pastelinės spalvos puikiai dera prie jaunatviškų žavių garbanų. Džiaugiuosi, kad merginos išleistuvėms atranda alternatyvų blizgioms, pigaus sintetinio šilko suknelėms ir renkasi savitą, į jokius rėmus netaikantį ir kartu į juos visus telpantį stilių.

Kauno Maironio universitetinės gimnazijos klasė. Per daug trikotažo! Atrodo, lyg būtumėte apsilankę vietinėje trikotažo gamykloje, kur siuva trikotažo gaminius ir eksportuoja į Baltarusiją!

Erika iš Pasvalio. Rožinė su juoda! Neperžengta riba tarp seksualumo ir elegancijos! Nors stilius puikus, juodą spalvą norėtųsi palikti rudeniui ir rinktis šviesesnę, tarkime, tokią, kokia dominuoja viršutinėje dalyje. Manau, šis derinys – skoningas pasirinkimas!

Balta suknelė, be vardo. Tinkantis siluetas ir spalva puikiai sudėlioja taškus tose vietose, kur ir turėtų būti.

Vika Paškelytė. Klasika artima įvairaus amžiaus žmonėms, vieniems kelianti nostalgiją, kitiems – tiesiog žavesį!

Santa Tankelevičiūtė. Įdomi suknelės konstrukcija, ryški spalva, suderinti aksesuarai. Viena pastaba ir trūkumas: suknelė atrodytų dar geriau, jei būtų ilgesnė. Subtilu!

Dvynės. Skaudvilės gimnazija. Vasariška, lengva. Pasirinkimas, nereikalaujantis traškančių siūlių ir aptemtų siluetų, su kuriais dar ir stovėti reta kuri moka. Tinkama apranga išleistuvėms!

Vilmantė Simanavičiūtė. Pastaba: netinkami bateliai! Reikėtų rinktis baleto stiliaus batelius bei kuodą nuleisti ties kaklu; šiuo atveju kuodas per daug iškeltas. Suknelės lengvumas atskleidžia jūsų švelnius bruožus.

Tomos Šmitaitės nuotrauka. Nors šį sezoną ryškios spalvos stipriai užkariavusios drabužių parduotuvių lentynas, šioje nuotraukoje peržengta riba tarp seksualumo ir absurdo! Nedaugelis merginų sugeba nešioti įspūdingo aukščio batelius, su tuo ir sveikinu! Ateityje, esu įsitikinęs, įsimylėsite „Christian Louboutin“ aukštakulnius.

Pabaigai!

Kai kurių merginų putlios figūros ir tų figūrų neslepiantys drabužiai primena dirižablio atgimimą!“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.