Prestižinės mokyklos vadovę nustebino skaitytojo nuotraukos

Kaip turėtų atrodyti prestižinė mokykla? Tikriausiai ne taip, kaip atrodo Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetė muzikos mokykla. Sovietmetį menančios sienos, durys, langai, šiukšlių dėžės, rozetės – taip atrodo Lietuvos muzikos talentus auginanti mokykla. Toks vaizdas piešiamas „Bendraukime“ redakcijai atsiųstomis Mykolo Kuzminskio nuotraukomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Mykolas Kuzminskis

Jan 17, 2013, 1:42 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:48 PM

Tuo tarpu Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos direktorė Laimutė Užkuraitienė sakė, kad tokių vaizdų, kuriuos atsiuntė skaitytojas, „dar reikėtų gerai paieškoti“.

„Mūsų mokykloje pakeisti visi langai, renovuotos dvi didžiulės koncertų salės, kuriose vyksta tarptautiniai renginiai“, – mokykla džiaugėsi direktorė.

L. Užkuraitienė pridūrė, kad Balio Dvariono dešimtmetę muzikos mokyklą yra baigę tokie dabar garsūs atlikėjai kaip Sasha Song, Donatas Montvydas ir Neda Malūnavičiūtė, todėl jai nesuprantamas nuotraukas atsiuntusio skaitytojo siūlomas požiūris į mokyklą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.