100 gražiausių Lietuvos nuotraukų suguls knygoje

Liepos mėnesį Lietuvai ir pasauliui bus pristatytas originalus foto albumas, prie kurio kūrimo jau dabar gali prisidėti bet kuris fotografuoti mėgstantis lietuvis. Kūrybinę akciją, kurios tikslas surinkti 100 gražiausių nuotraukų ir pristatyti Lietuvą jos žmonių akimis, inicijuoja ZOOMBOOK.

Prie nuotraukų albumo kūrimo jau dabar gali prisidėti bet kuris fotografuoti mėgstantis lietuvis.
Prie nuotraukų albumo kūrimo jau dabar gali prisidėti bet kuris fotografuoti mėgstantis lietuvis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 12:05 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:40 AM

„Šiais laikais fotografija domisi labai daug įvairaus amžiaus žmonių. Bendraudami su savo klientais matome, kad puikių kadrų padaro ne tik profesionalai, bet ir mėgėjai, todėl nusprendėme visuomenei pristatyti geriausius kūrybingų Lietuvos žmonių foto darbus“, - sako projekto vadovė Giedrė Mieliauskaitė.

Prie Lietuvos foto knygos kūrimo gali prisidėti bet kuris Lietuvos pilietis. Nėra jokių ribojimų autoriaus amžiui, profesijai ar nuotraukų tematikai. Tereikia atsiųsti tris nuotraukas el. paštu fotoknyga@zoombook.lt iki gegužės 13 d. ir trumpai pagrįsti, kodėl jos vertos atsidurti albume. Atrinktos nuotraukos atsidurs foto knygoje, kurioje bus nurodyti visi autoriai. Kolektyvinės kūrybos albumą kiekvienas autorius gaus dovanų. Visi darbai vėliau bus eksponuojami parodoje.

Lietuvos foto knygą planuojama išleisti ne mažesniu kaip 3 tūkst. vienetų tiražu. Knyga liepos mėnesį bus pristatyta Lietuvoje bei užsienyje gyvenančioms lietuvių bendruomenėms.

Išsami informacija apie projektą ir dalyvavimo sąlygas zoombook.lt/lietuvos_fotoknyga.html

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.