Darbo partijos veiklos metodai šokiravo moterį

Kaip buvusi partijos narė, nuolatos gaunu elektroninius laiškus iš Darbo partijos būstinių. Kartais tenka paskaityti tokių laiškų, kad plaukai šiaušiasi. Siunčiami raginimai balsuoti internetiniuose portaluose už šią partiją, taip pat ypač visi buvo agituojami rašyti teigiamus komentarus internetiniuose portaluose apie Vytautą Gabšį prieš pat paskelbiant teismo nuosprendį, mokėti 100 ar 50 litų mokestį partijai tiems partijos nariams, kurie yra gavę darbą šios partijos dėka ir gauna ne mažesnį nei 1500 lt. atlyginimą. Anksčiau į tai nereaguodavau, tačiau paskaičiusi šiandien gautus laiškus jau netekau kantrybės. Tokio neskaidrumo, veidmainystės, ko gero, reikėtų dar paieškoti. Persiunčiu Jums tai, kokius laiškus šiandieną iš šios partijos gavo buvę ir esami partiečiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Buvusi Darbo partijos narė

Sep 4, 2013, 12:20 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 2:09 PM

Kauno rajono mero patarėjos, Darbo partijos atstovės Aušros Degutytės laiškai:

”Skubiai reikia (šiandien), kad parekomenduotumėte ūkininką ar kaimo turizmo šeimininką iš Kauno rajono, kuriam būtų galima įteikti Žemės ūkio ministerijos padėką per Rudens šventę. Kas pažįstate tikrai vertą žmogų, skubiai rašykite ar skambinkite. Tai gali būti ir dėstytoja ar mokytoja susijusi su žemės ūkiu”.

”Ačiū tiems, kurie rekomenduojate. Yra prašymas rekomenduoti pažįstamą (žinomą) žmogų, kuris nebūtų konservatorius ar socialdemokratas. Jis gali būti visai nepartinis. Taip pat reikėtų platesnio aprašymo, ne tik vardo ir pavardės, nes padėkas teikdama Žemės ūkio ministerija turi žinoti kam ir už ką teikia. Ačiū už supratimą.”

**********

“Mes esame Darbo partija, tai būtų mūsų siūlymas”, - portalo lrytas.lt paklausta, kodėl jos laiške pabrėžiama, kad apdovanojimui negalima siūlyti konkuruojančių partijų narių, aiškino “darbietė” A.Degutytė. Primename, kad žemės ūkio ministras Vigilijus Jukna taip pat Darbo partijos narys. “Tai mūsų vidinis skyriaus susitarimas. O ką apdovanos - ne nuo mūsų priklauso. Mes tik teikiame kandidatūrą”, - sakė Kauno rajono mero patarėja. Įdomu tai, kad ji patarinėja merui, kuris priklauso Socialdemokratų partijai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.