Seimo pirmininkei L.Graužinienei - kandūs internautų sveikinimai

Loreta Graužinienė ketvirtadienį tapo karščiausia tema socialiniuose tinkluose. Darbo partijos politikės prisistatymas Seime siekiant Seimo pirmininkės posto pažėrė netikėtų citatų, kurias internautai kandžiai komentavo socialiniuose tinkluose ir jau kuria memus.

L.Graužinienės kalba Seime įkvėpė memų kūrėją Š.Matulevičių.
L.Graužinienės kalba Seime įkvėpė memų kūrėją Š.Matulevičių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-03 17:37, atnaujinta 2018-02-21 12:48

„Esu išdidi, bet ne arogantiška. Esu ori, bet ne onorava, kaip sako aukštaičiai. Esu šeimos žmogus. Esu mylinti ir mylima, kartais moteriškai paslaptinga. Net ir didžiausiame negatyve stengiuosi surasti pozityvo grūdą“, – tvirtino L.Graužinienė.

Ji pažėrė kalbos perlų kalbėdama apie tai, iš kokių buvusių Seimo pirmininkų ims pavyzdį.

„Gerbiu Česlovą Juršėną, bet aš esu moteris. Aš negaliu perimti to, ką turi vyras“, – paaiškino L.Graužinienė, kuriai labiau imponuoja buvusi Seimo vadovė Irena Degutienė.

L.Graužinienė taip pat pareiškė, kad pastaruoju metu nėra nusižengusi Lietuvos žmonėms ir „savo asmeniniam vyrui“.Paklausta apie požiūrį į žemės ūkį ir kaimą, L.Graužinienė taip pat nevyniojo žodžių į vatą: „Ūkininką aplankau kiekvieną dieną ir kiekvieną naktį, nes mano vyras turi ūkininko pažymėjimą. Gerbiu žemdirbius, myliu savo vyrą, bet negaliu išskirti prioriteto nė vienai žemės ūkio šakai.“ 

Socialiniame tinkle „Facebook“ jau kalbama, kad L.Graužinienė taps naująją Birute Vėsaite, kuri buvo tapusi internautų pašaipų objektu. Čia jau sukurtas ir puslapis "Loreta, Senis ir Jūra".

Sukūrei arba matei memą apie L.Graužinienę? Pasidalink - siųsk bendraukime@lrytas.lt!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.