Jaudinanti akimirka: įtariamąjį vežęs pareigūnas padėjo pereiti gatvę senukui

Šiomis dienomis daugumai žmonių tenka nusivilti Lietuvos policijos darbu, tačiau visi mes suprantame, kaip yra sunku dirbti tokio tipo darbą. Policijos pareigūnų visada trūko ir trūksta, tačiau vakar teko pamatyti vaizdą, kurio neišvysi kiekvieną dieną.

Pareigūnai turėjo sulaikytąjį, tačiau tai jiems nemaišė viduryje gatvės įsijungti avarinį signalą išlipti ir padėti pereiti gatvę senukui.<br>Justino nuotr.
Pareigūnai turėjo sulaikytąjį, tačiau tai jiems nemaišė viduryje gatvės įsijungti avarinį signalą išlipti ir padėti pereiti gatvę senukui.<br>Justino nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Justinas

Nov 26, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:47 AM

Pirmadienis – savaitės pradžia, kuri nudžiugino Lietuvą pirmuoju sniegu. Kaip ir kiekvieną ankstų rytą, kėliausi ir ruošiausi eiti į darbą. Šiandien nenorėjau važiuoti mašina, o išėjęs truputį ankščiau, ėjau pėstute. Pusiaukelėje pamačiau mažą, sulinkusį senelį, kuris vos stovėjo, rankose laikė lazdą ir vos prisimerkęs žiūrėjo, kaip važiuoja mašinos iš vienos pusės į kitą.

Aplinkui nebuvo jokios perėjos, niekas net nesugalvojo jam padėti, nes eismas ryte buvo intensyvus. Netrukus pamačiau, kaip iš po kampo išsuko policijos automobilis ir sustojo viduryje gatvės. Jie turėjo sulaikytąjį, tačiau tai jiems nemaišė viduryje gatvės įsijungti avarinį signalą, išlipti ir padėti pereiti gatvę šiam senam „diedukui“.

Senelis vos girdimu balsu padėkojo ir toliau kaip vėžlys nuėjo savais keliais. Turbūt ilgai prisiminsiu šią akimirką, pagarba Lietuvos policijos pareigūnams.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.