Aš turiu didelę problemą

Susiduriu su didele problema. Kiekvieną mielą dieną. Kiti turi asmenybių susidvejinimų, o aš šokiruota lieku kiekvieną rytą! Aš kiekvieną kartą atrodau vis kitaip, nekalbant, jei nusidažau plaukus kita spalva ar kažkaip susirišu plaukus.

Daugiau nuotraukų (1)

Karolina Rubensita

Jun 11, 2014, 10:54 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:43 PM

Kiti žmonės tai pastebi, sako, kad manęs neįmanoma atpažinti, kad nuotraukose aš vis kitaip atrodau, kiekvieną dieną esu vis kitoks žmogus... Nežinau, kodėl taip yra mano gyvenime, žmonės, kurie mane mato pirmą kartą, sako, jog gal tai dėl „Photoshop“ programos, kuria kiti gražina nuotraukas, todėl esu nepanaši nuotraukose. Aš nenaudoju tokios programos.

Bet pamatę mane antrą, trečią kartą lieka nustebinti, kad visada atrodau vis kitaip. Akių spalva - kartais ji būna žalia, kartais ryškiai mėlyna arba pilka, su apvedžiojimais, o kartais be.

Štai kelios nuotraukos, turėtumėte pastebėti. Nežinau, bet kodėl šitaip su manimi vyksta, yra sunku atrodyti vis taip pat, tai be galo erzina! Visos nuotraukos darytos 2014 metais.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.