Po skyrybų buto netekęs vyras atkeršijo buvusiai žmonai

Skyrybos ir turto dalybos – nemalonus dalykas. Ypač, kai lieki be buto. Taip nutiko ir vienam vyrui, kuris dabar bando prisidurti pinigų, interneto skelbime siūlydamas pirkti buvusios žmonos vestuvinę suknelę.

Skelbimo autorius išradingai paslėpė buvusios žmonos veidą.<br>Skelbimo autoriaus nuotr.
Skelbimo autorius išradingai paslėpė buvusios žmonos veidą.<br>Skelbimo autoriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 9:55 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:26 PM

„Prisiteisiau suknelę, nes ji buvo pirkta už mano pinigus. Aišku, ji prisiteisė mano butą, bet ką padarysi. Dabar sėdžiu gatvėje, apsikabinęs baltą medžiagos gabalėlį, todėl norėčiau jį parduoti, kad bent kiek sumažinčiau savo nuostolius.

Žinoma, suprantu, kad vestuvinis apdaras yra labai subtilus dalykas, todėl ją atiduosiu beveik už dyka. Trumpai tariant, paskaičiavau, kad pragyventi man dar bent tris mėnesius reiktų apie 1500 Lt.

Suknelė buvo siūta pas kažkokią dizainerę Živilę ir kainavo per 3000 (!) Lt. Taigi atiduočiau ją perpus pigiau, o atrodo visai kaip nauja. Pigiau grybo! Pridėsiu ir natūralaus šilko skraistę bei pakabą nemokamai :)

Žodžiu, gyvenimas yra gyvenimas. Tiesa, radau koduotę, kurią, tikriausiai, supras tik moteriškos smegenys: „Dydis 36-38. Spalva pieno baltumo. Natūralaus šilko, lengvutė, plevesuojanti, dekoruota rankų darbo lapeliais“, – skelbime, pavadintame „Buvusios žmonos vestuvinė suknelė“, rašo vyras.

Skelbimą galite pamatyti čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.