Žurnalistai, prašau, rašykite tiesą!

Kiekvieną kartą, kai ką nors rašot apie Venesuelą, meluojat. Nesuprantu, ar jūsų žurnalistai tik kartoja CNN žodžius, ar kažkurio opozicijos fanatiko žodžius, bet Venesuelos prezidentas, Hugo Chavezas - ne diktatorius!

Viską, ką daro H. Chavez'as, nėra diktatoriaus elgesys, jis sutelkia dėmesį į tą 82 proc., kurie buvo visai apleisti.<br>„Reuters“
Viską, ką daro H. Chavez'as, nėra diktatoriaus elgesys, jis sutelkia dėmesį į tą 82 proc., kurie buvo visai apleisti.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2012, 11:35 AM, atnaujinta Jan 22, 2019, 10:14 AM

Kiek kartų tą patį rašysit? Kur jūsų profesionalumas? Jeigu šalyje yra apie 20 milijonų žmonių, kurie gali balsuoti, yra 2 kandidatai, - H. Chavezas ir opozicijos lyderis, ir H. Chavezas gauna apie 11 milijonų balsų, o opozicijos lyderis - tik 3,5 milijonų, tai čia diktatorius?

Mano supratimu, jis yra teisėtai ir demokratiškai išrinktas prezidentas! jau tikrai nusibodo visada skaityti „Venesuelos diktatorius“. Kodėl nesakot to paties apie Rusijos prezidentą V. Putiną? Kiek matau, opozicija taip pat gatvėse skanduoja, kad jo nenori... Bet balsavimo rezultatai buvo paskelbti teisėti ir jis yra demokratiškai išrinktas prezidentas, nors taip, kaip ir H. Chavezas, valdo Rusiją jau nežinia kiek metų, tik kartais susikeisdamas vietomis su kitu, bet tikras vadovas visada jis. Pasidomėkit Venesuelos istorija, kiek referendumų, kiek rinkimų, kokia buvo šalies padėtis, kai valdė dabartinė opozicija. Tada rašykit objektyvius, etiškus ir profesionalius straipsnius. Aš pati Venesueloje baigiau žurnalistikos mokslus, taip pat reklamą ir renginių organizavimą. Galiu pasakyti, kad tai, ką jūs apie Venesuelą rašot, yra netiesa. O kad opozicija nuolat rėkauja, nieko keisto: jie po 50 metų prarado valdžią ir negali toliau vogti Venesuelos turtų. Tik niekas nerašo, kad kai jie valdė, Venesueloje 82 proc. gyventojų gyveno skurde, o skaityti ir rašyti mokėjo tik 13 proc. gyventojų. Įdomu, kokie rodikliai dabar. Pasiskaitykit ne tik CNN bet ir kitus šaltinius.

Viską, ką daro H. Chavez'as, nėra diktatoriaus elgesys, jis sutelkia dėmesį į tą 82 proc., kurie buvo visai apleisti. Prašau, rašykite tiesą, o ne kartokit kitų žodžius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.