Pilnatis iš vėžių išmuša ir pačius stipriausius. Pasidalinkite savo istorija (papildyta)

Astrologų teigimu, mėnulis Žemės planetai daro didelį poveikį. Nuo jo priklauso potvyniai, atoslūgiai. Pilnaties metu esą gimsta daugiau naujagimių ir įvykdoma daugiau nusikaltimų. Net būdami skeptikai, per pilnatį pastebėsite keistai besielgiančius savo bendradarbius ar šeimos narius. Pašto dėžutėje padaugėja rėksmingų laiškų, telefonas dažniau sučirškia dėl absurdiškų užklausų, o žmona ar vyras dažniau bumba, kad kažkas negerai.

Kaip jaučiatės per pilnatį? Kaip šiuo laiku elgiasi aplinkiniai? Ką daryti, kad pilnaties laiką išgyventumėte lengviau?<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Kaip jaučiatės per pilnatį? Kaip šiuo laiku elgiasi aplinkiniai? Ką daryti, kad pilnaties laiką išgyventumėte lengviau?<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 4:10 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:56 AM

Antradienį portale "Bendraukime" uždavėme dienos klausimą: Kaip jus veikia pilnatis? Dažniausiai tikinote, kad niekaip (40 proc. arba 27 žmonės). Kone trečdalis atsakiusiųjų prisipažino, kad per pilnatį greičiau supyksta, yra dirglesni, sunkiau valdosi (30 proc. arba 22 žmonės). Labai prastai jaučiasi kas dešimtas dalyvavęs apklausoje. Keliems žmonėms pilnatis - geras laikas, kai jie jaučiasi laimingesni, jiems kyla gerų idėjų.

Šiuo metu - pilnatis. Kviečiame ir jus paatvirauti: kaip jaučiatės? Kaip per pilnatį elgiasi aplinkiniai? Ką daryti, kad pilnaties laiką išgyventumėte lengviau?

Jūsų pasakojimų ir patarimų, ką daryti per pilnatį, laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.