Nuo emigracijos kenčia ne tik palikti vaikai, bet ir augintiniai

„SOS gyvūnai“ prieglaudos globotinė rasta Marta per didžiuosius žiemos šalčius, kai lauke tvyrojo 30 laipsnių šaltis. Ji tyliai kentė dėžutėje po vienu iš Vilniaus daugiabučių balkonų. Pasimetę sustirusią kalytę radę žmonės atvedė ją į vieną prekių augintiniams parduotuvę. Dėka rūpestingų parduotuvės darbuotojų skambučio, likimas ją atvedė į „Sos gyvūnai“ prieglaudos kiemą.

Marta - vidutinio, manoma, apie 7 metų amžiaus, labai tvarkinga, draugiška bei labai prieraiši.<br>„SOS gyvūnai“
Marta - vidutinio, manoma, apie 7 metų amžiaus, labai tvarkinga, draugiška bei labai prieraiši.<br>„SOS gyvūnai“
Daugiau nuotraukų (1)

„SOS gyvūnai“

Jul 22, 2012, 12:06 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:05 PM

Būdama tvarkinga, meili kalytė, neilgai trukus Marta buvo paimta globėjų laikinai namų globai. Atrodo, viskas būtų gerai, jei ne pasikeitusios globėjų gyvenimo aplinkybės. Visai šeimai išvykus gyventi į užsienį, kalytė vėl buvo grąžinta į prieglaudą ir papildė šiuo metu jau 60 šunų viršijantį būrį.

Marta - vidutinio, manoma, apie 7 metų amžiaus, labai tvarkinga, draugiška bei labai prieraiši. Likimo mėtyta ir vėtyta ji pagaliau verta gyventi geruose namuose apsupta rūpestingų šeimininkų meilės. Marta būtų puiki kompanionė vyresnio amžiaus žmogui. Taip ir norisi įsivaizduoti ją lydinčią šeimininkus einant apsipirkti arba kantriai tupint prie suolelio ir laukiant kol šeimininkė kalbasi su draugėmis.

Marta sterilizuota, skiepyta, tad labai laukia namų. Nelaimingai nugyvenusi septynerius metus, ji tikrai verta pagaliau nugyventi laimingą, šeimininkų meilės apsuptą gyvenimą.

Martą, kaip ir kitus „SOS gyvūnai“ globotinius galite aplankyti prieglaudoje (Minsko pl. 33A) arba daugiau sužinoti paskambinę telefonais: +370 677 34002; +37068339826. Visi augintiniai laukia naujų namų ir atsakingų šeimininkų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“