Kovą su banditais Norvegijoje pradėjęs lietuvis: „Nenurimsiu, kol nesukišiu jų į kalėjimą“

Ir vėl jums rašau, nes man tikrai nemalonu skaityti, ką rašo Norvegijos spauda apie Lietuvą! Aš su keliais bendraminčiais pradėjome tylų karą prieš Lietuvos banditus, esančius Norvegijoje. Prašome žmonių, kad jie netylėtų ir praneštų policijai apie žmones, kurie atvyksta į Norvegiją tik vogti ar, neduok Dieve, žudyti.

Banditai Norvegijoje taip sugadino Lietuvos vardą, kad dabar esame linčiuojami ir už tai, ką mūsų tautiečiai padarė arba nepadarė. M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Banditai Norvegijoje taip sugadino Lietuvos vardą, kad dabar esame linčiuojami ir už tai, ką mūsų tautiečiai padarė arba nepadarė. M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Petraitis

Jul 26, 2012, 4:31 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 8:11 PM

Tokie žmonės taip sugadino Lietuvos vardą, kad dabar esame linčiuojami ir už tai, ką mūsų tautiečiai padarė arba nepadarė. Gėda dėl tokios situacijos, ir nenustebsiu, kad Norvegija ryšis apriboti žmonių srautą iš Lietuvos. Todėl prašau - jeigu kas žino, kur gyvena banditai iš Lietuvos, netylėkite ir kovokite kartu su manimi ir mano bendraminčiais!

Trumsės policijos vadas garantuoja, kad jeigu ateis žmogus įduoti banditus, tai jo anonimiškumas bus garantuotas visu 100 proc.

O aš per dieną gavau į elektroninį paštą net 89 laiškus! Juose žmonės nurodo, kur banditai gyvena, ką vagia. Buvo ir tokių, kurie net ir su vardais ir pavardėmis bei adresais nurodė. Ačiū jiems iš visos širdies! Nes tik suvieniję jėgas ir bendrai veikdami mes įveiksime tuos banditus. Kalėjime jiems visiems vietos atsiras, nes negalima taip elgtis, kad „atvykau, apsivogiau, apiplėšiau ir išvykau“, o paskui sakau: „Ai, jūs, durneliai lietuvaičiai, raudonuokit dėl to, kad esate Lietuviai!“

Tai, ką padaro banditai, tai tik padoriems, darbingiems žmonėms sudaro keblumų susirasti darbą bei čia pradėti gyventi ir dirbti.

Nes kodėl žmonės emigruoja iš Lietuvos? Tik todėl, kad net egzistuoti nebegalėjo, jau nebekalbant apie gyvenimą Lietuvoje! Patikėkite, čia policija veikia geriau nei Lietuvoje, nes jie čia gauna geras algas ir nereikia jiems už kyšius pardavinėti ir nutekinti informacija, kurią jie gauna.

Tikiu visa širdimi, kad ateinanti valdžia nepriklausys konservatoriams, nes įsitikinome ir pamatėme, kad jiems nusispjauti ant paprasto žmogaus, kuris Lietuvoje galo su galu negali sudurti.

Tikiu, kad atsiras daugiau padorių, sąžiningų žmonių, kurie prisidės prie mūsų ir padės kovoti su banditais. Aš nebijau nieko. Man jau netiesiogiai grasino susidoroti,surasti mane. Bet aš nebijau jūsų, banditai!

Mano elektroninis paštas petraitis1987 @ yahoo.com. Mano gyvenimo vieta Norvegijoje - Trumse! Atvykite, jeigu kas išdrįsite, nes aš nenustosiu tol, kol nors daugumos jūsų į kalėjimą nesukišiu. Žinau, kad bus tokių, kas mane vadins ožiu ar dar kitaip, bet man nesvarbu - vadinkite kaip norite, tiesiog jūs man atsibodote su savo tokia saviveikla ir nesiskaitymu.

Jeigu kas nedrįstate, parašykite man į elektroninį paštą, nurodykite, kur tas banditas gyvena ir aš iš karto į policiją nueisiu ir pranešiu. Linkiu visiems ko geriausio ir prašau - nenuleiskime ranku.

Tai yra "lrytas.lt" skaitytojo nuomonė, nebūtinai sutampanti su redakcijos pozicija.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.