O jei vietoj Lavrinovičių Eurolygoje pažaistų V. Uspaskichas?

Vakar dienos breaking news krepšinio pasaulyje buvo, be abejo, Lavrinovičių ir Rimanto Kaukėno dalyvavimas būsimuose rinkimuose atstovaujant Vladimiro Romanovo partijai. OMG. Čia tokią naujieną išgirdusi Lietuva juokėsi, verkė, keikėsi, teisė, keitė rinkimų favoritus ir taip toliau.

Lavrinovičiai suka į politiką. Redakcijos archyvo nuotr.
Lavrinovičiai suka į politiką. Redakcijos archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas (krepsinioblogas.lt)

Sep 13, 2012, 11:25 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:24 PM

Kaip ir viskas aišku, V. Romanovas per „Žalgirį“ duoda pinigų krepšininkams (už žaidimą, pasiekimus?), o partija pasinaudoja jų vardu ir žinomumu. Nieko labai keisto ir nauja nėra. Lietuvos politiniame gyvenime sukasi dainininkai, šokėjai, humoristai, mafija ir visi kas netingi. Turėtų būt kaip ir viskas gerai. Krepšininkus visi mėgsta, tai už juos galbūt ir balsuos. Bet tai gal krepšininkus visi ir mėgsta labiau už Andrių Kubilių dėl to, kad jie žaidžia krepšinį, laimi trofėjus, o ne didina mokesčius ar mažina lengvatas?

Man keistai atrodo krepšininkų požiūris į Lietuvos politiką, jos valdymą ir ateitį. Aš labai abejoju, kad Kaukėnas, būdamas penktas sąraše, mes vidury sezono aprangą ir kedus į kampą bei užsidėjęs kostiumą trauks į Gedimino prospektą vest Lietuvos į geresnį rytojų. Tas pats ir apie 9 ir 11 sąrašo numerius Lavrinovičius (įdomu, kas sąraše tarp brolių, gal koks baleto šokėjas?).

Man keistai atrodo krepšininkų kalbos, kad jie kovoja už Lietuvą čempionatuose, o po to pasirašo ant kažkokios neaiškios politinės aferos. Jei jau kovoji, tai nedaryk jai žalos nepamatuotais sprendimais. Nes po to ir liks tik aikštelėj kovot. O šiaip tu esi daug girdėjęs apie „Lietuvos žmonių“ partijos veiklą, siekius, ideologiją? Abejoju, kad Rimas ir broliai sėdėjo ir ilgai skaitė, nagrinėjo politinę “Lietuvos žmonių” programą.

Man keista, kai krepšininkai skundžiasi, kad žmonės galvoja, jog jie yra neišsilavinę ir dundukai. Tai bet jei patys taip elgiasi ir sukelia tas abejones... Juk krepšininkai žaidžia krepšinį, o politikai dalyvauja politikoj, ne kitaip. Norėtum, kad vietoj Kšyštofo Eurolygoje kraštu pažaistų Viktoras Uspaskichas? O jei Lietuvos ekonomikos ateities gaires kurtų Darjušas? Bet tai bent paprikolintų broliai Seime? Matėm kaip Arūnas Valinskas su Ligitu Kernagiu ir draugais prikolino keturis metus, kažkaip dėkui ne. Tada ir Kubilius žiauriai geras variantas.

Tikiuosi, lietuviai ateinančiuose rinkimuose pasielgs išmintingai. Kol mąstysime neatsakingai „ai, kas eina į valdžią – vis tiek vogs“, tai toliau tokia neaiški chebra ten ir eis. Tikiuosi V. Romanovo partija neperlips 5 proc. barjero, kad jam apmažėtų noras toliau dalyvaut politiniame Lietuvos gyvenime. Taip pat tikiuosi, kad rinkimų kampanija nesutrukdys žalgiriečiams gerai pasirodyti krepšinio aikštelėje.

P. S. Kartais kai pagalvoji, kad Vladimiras nebegali jau stipriau pavaryt, jis ant stalo meta dar vieną įspūdingą kozirį. O jau atrodo baisiau nebus…

krepsinioblogas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?