Vilnietis pasiuto išvydęs G. Steponavičiaus rinkimų agitaciją

Aktyvi partijų ir jų kandidatų rinkimų agitacija norint pritraukti kuo daugiau rinkėjų yra natūralus dalykas, tačiau likus vos kelioms dienoms iki antrojo rinkimų rato LR švietimo ir mokslo ministro Gintaro Steponavičiaus platinama šmeižikiška politinė reklama pademonstruoja šio kandidato moralės stoką.

Skaitytoją papiktino G. Steponavičiaus rinkimų agitacija.
Skaitytoją papiktino G. Steponavičiaus rinkimų agitacija.
Daugiau nuotraukų (1)

OnTheStage

Oct 26, 2012, 3:02 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:43 PM

Pirmajame rinkimų ture daugiau nei tūkstančiu balsų savo varžovui pralaimėjęs G. Steponavičius juodosiomis technologijomis siekia gauti rinkėjų balsus. Bet toks kito asmens juodinimas gali daryti garbę bet kokiam politikui, o ypač liberalų partinio elito atstovui, kuris jau tris kadencijas buvo išrinktas Lazdynų vienmandatėje apygardoje.

Antrajame rinkimų rate susikausiantis G. Steponavičius apie save kalba labai palankiai:

"Pasirinksite Jūs! G. Steponavičius. 4 metus ministras - renovuotos apygardos mokyklos".

Šviesioje ir gražioje nuotraukoje pavaizduota renovuota mokykla, ant sūpynių mamų priežiūroje žaidžiantys vaikai. Tačiau argi tai jo asmeninis nuopelnas?

Oponento konservatoriaus A. Strelčiūno atžvilgiu žinutė nuteikia labai neigiamai, sutrupėjusių plytelių ir juodo fono apsuptyje plyti žodžiai:

"Pasirinksite Jūs! A. Strelčiūnas. 19 metų seniūnas - tos pačios duobės kiemuose".

Net ir politikos kuluaruose nesiorientuojantis Lietuvos pilietis supranta seniūno ir švietimo ministro galių disbalansą. O jei net užsiimant šmeižikiška veikla, o gal šiuo atveju ir neteisėta veika, apie politinį oponentą galima sukurpti tik tokio lygio antikampaniją... Turbūt tai buvo paskutinis G. Steponavičiaus šiaudas norint pasiekti valdžios olimpą.

Minėta politinė reklama apmokėta iš G. Steponavičiaus politinės kampanijos sąskaitos ir platinama 17 000 tiražu Lazdynų rinkiminės apygardos rinkėjams.

Galiausiai kyla klausimas, ar šmeižtas kito asmens atžvilgiu, siekiant asmeninės naudos, šiuo atveju - LR Seimo mandato yra Lietuvoje yra normalu?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.