Noriu tapti Radžio žmona. Gaila, kad esu vyras

Kai dėl Radžio širdies kovojančios merginos sušoko į baseiną, su palengvėjimu atsidusau. Laimei, baseine buvo vanduo, o ne betonas, kuris, neabejoju, nuo tokių kūnų būtų iškart sukietėjęs. Kita vertus, Radžis - didelis šelmis. Prabangus baseinas galėjo būti išvis tuščias, o prie jo stovintis svajonių jaunikis virsti despotu: „Prileisiu vandens, jeigu būsite geros“. Juk reklamuodamas šou jis žadėjo, kad būsimoji galės kiekvieną dieną maudytis pieno vonioje, „o paskui jo gerti nereikės“. Radžio humoro jausmas yra super! Šlapi marškinėliai yra super!

Įdomu, ką Radžis galvojo, kai tarp menčių pajuto drėgną merginos liežuvį?<br>LNK
Įdomu, ką Radžis galvojo, kai tarp menčių pajuto drėgną merginos liežuvį?<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Viktoras Grajus

Nov 8, 2012, 9:28 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:25 PM

Jeigu šios laidos nepamatyčiau, parsisiųsčiau iš interneto - piratai mane išgelbėtų. Šį kartą mačiau visą, bet vis vien parsisiunčiau, kad galėčiau žiūrėti dar ir dar. Čia juk - kaip gera knyga, kaip kokia „Paryžiaus katedra“, „Ulisas“, „Plėšikas Hocenplocas“ ar „Kamasutra“ - atsiverčiu ir skaitau man labiausiai patikusias pastraipas, o pasibrauktas citatas kartoju net garsiai.

Tikiuosi, kad šitas mano prisipažinimas tik pagerins „Radžis ieško žmonos“ populiarumą, o dainininko gerbėjų gretos pagausės. Juk tokių kaip aš - tūkstančiai. Kitaip Radžio albumai nebūtų auksiniai ir platininiai.

Žinoma, pažįstu žmonių, kurie sako, kad laida yra totali nesąmonė. Na, aš jų nesmerkiu. Manau, kad jie tiesiog nesubrendę, tingi mąstyti ir vertinti žmones. Nieko asmeniško, bet, mano galva, tokia nuomonė atspindi asmenybės skurdą.

Aš turiu vieną draugą, kuris atvirai nemėgsta šios laidos. Įsivaizduoju, jeigu prie jo vieną dieną prieitų šešios gražios merginos ir pasiūlytų draugauti, ką jis darytų? Visų pirma, manau, tyliai apsidžiaugtų. Nes Lietuvoje tik vyrai neriasi iš kailio dėl moterų. (Tam, kuriam pavyksta išsinerti iš kailio, džiaugiasi visą gyvenimą. O moteriai tada lieka kailis). Galbūt todėl apie šią laidą kalba visi, ji drebina liaudį - laužo nusistovėjusias normas, supratimą apie lyčių vaidmenis visuomenės gyvenime. Neabejoju, kad Radžio santykius su merginomis seka ne viena iškili Lietuvos asmenybė.

Dėkoju laidos kūrėjams, kad sugebėjo surasti tokias ypatingas merginas. Mano nuomone, iš jų kiekviena yra verta Radžio širdies. Garantuoju, kad Daiva, Elena ar Nijolė po šou tikrai taps žvaigždėmis ir apie jas rašys visi Lietuvos žurnalai. O jeigu kažkuri iš jų taps Radžio žmona... Na, tada, kaip sakė svajonių jaunikis: „Kiekvieną rytą atsibusi gėlių jūroje. Apie kavą į lovą ir sausainius su marcipanais net nekalbu“. Va, prašau. Jeigu tokį pažadą būtų prieš rinkimus išskleidęs Andrius Kubilius, dabar prezidentei nereikėtų nervintis dėl koalicijos ir Darbo partijos. Įdomu koks tas jausmas, kai net pažastų plaukai įmirksta į pieną? Ar po pieno vonios kūną dar reikia nusiplauti vandeniu? Norėčiau tai pabandyti. Tačiau...

Tikrai norėčiau tapti Radžio žmona. Gaila, kad esu vyras. Mano masažas nebūtų toks skystas ir paviršutiniškas, kokį dainininkui darė tos švelnios katytės ilgais nagais. Manau, kad Radžis tik vaidino, kad jam patinka visokie laižymai, patapšnojimai ir kutenimai. Čia tas pats, kaip versti Radžį nešioti plonytį prastos prabos aukso žiedą ar prašyti padainuoti merginos, kuri neturi klausos ir nemoka nė vienos Radžio dainos.

Jis pats yra sakęs, kad jam nereikia žmonos, kuriai iš pažastų augtų kojos...

Tačiau internete perskaičiau: Radžis sako: „Bet tegu merginos žino, kad su mažais papukais iš karto išmesiu iš šou“. Ir čia pat kvatojasi: „Juokauju“. Et tas Radžis, juokaut gal ir juokauja, bet kaip rusai sako: „Kiekviename pokšte yra dalis pokšto“. Kitaip, kam jis tada tą šlapių marškinėlių šou darė, jeigu ne dėl papukų?

Bėda, kad ne visos iš tų dvylikos merginų supranta Radžio stilių ir humoro jausmą. Kai kurios ima per giliai. Pavyzdžiui, 22 metų ugnis Daiva dėl Radžio pasidarė tatuiruotę. Toks pasitikėjimo demonstravimas - gerai, bet jeigu Radžis pasirinks ne ją? Išsilaižyti tatuiruotę bus ne ką lengviau negu širdies žaizdas.

Tačiau tikiu, kad šis televizijos projektas Lietuvos žmonėms dovanoja daugiau gėlių negu žaizdų. Nebūtų Radžis gimęs vasario 14-ąją, šv. Valentino, Meilės dieną... Atrodo, kad meilė turėjo jį lydėti nuo pat gimimo, tačiau visi žinome, kad buvo priešingai - motina jo atsisakė. Gal ir gerai, gal taip buvo lemta. Būtų jis gyvenęs čigonų tabore ir nepatekęs į televiziją.

Užtat dabar šeštadienio vakarą taboras tampa ramus ir tykus tarsi kapinės. Girdėjau, kol Radžis ieško žmonos, sostinės taksi vairuotojai atsisako vežti į Kirtimus. Kad ir į kurias duris belsi tabore - atidarys nebent per reklaminę pauzę. Cha! „Juokauju“, - kaip pasakytų šmaikštusis Radžis.

Bet rimtai kalbant, Radžis yra puikus pavyzdys Lietuvos romams. Televizija parodo, kad paprastas romų berniukas gali pasiekti neįtikėtinas aukštumas. Jis atveria savo prigimtį, realizuoja save ir už tai pelno duoną. Smagiai, sąžiningai, be jokio šešėlio, kurį taborui meta narkotikų platintojai, kontrabandinių cigarečių siūlytojos ir vagys. Būtų labai įdomu sužinoti, kaip Lietuvos romai vertina Radžio nuotakas. Kaip atlikėjas būtų reagavęs, jeigu projekto kūrėjai būtų jam pristatę grynakrauję čigonę, kurios akys vilioja ir užburia, o šypsena atima protą?

Neslėpsiu, žiūrėdamas šią laidą, aš pavydžiu Radžiui. Tik nuolat pagalvoju, ar merginos jo siekia dėl gero būdo, malonaus charakterio, ar dėl aukso, kurio dalis - ant raumeningų rankų ir kaklo, dalis - seife. Nemanau, kad Radžiui patiktų moteris, kuri per dienas nieko neveikia, tik dalija interviu žurnalistams, žiūri televizorių, tikrindama ar nepamatys savęs, vaikšto po parduotuves ir kartais nueina į restoraną.

Radžis daug koncertuoja, tad namie jis nori šilumos ir poilsio. O jeigu jį namie pasitiks dėmesio ištroškusi furija, kuri nei vakarienę pagamina, nei dulkių nuo prabangių baldų nuvalo? Mūsų estrados deimantas gali suskilti kaip koks stikliukas. Kas tada?

Tikiuosi, kad LNK televizija gerai apsvarstė padarinius, pradėdama šią avantiūrą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.